Kauneus

Patyka Paris – luksusluonnonkosmetiikkaa Ranskasta

Patyka Paris

Patyka-tuotteet saatu, *mainoslinkki

Bonjour mon chéri! Ihanaa, että olet löytänyt tänne pienen postaustauon jälkeen ❤️ Tänään ajattelin kertoa ihastuttavasta pariisilaisesta luonnonkosmetiikasarjasta, jota olen käyttänyt nyt muutaman kuukauden ajan – eli vaikutukset ihossa on todella havaittavissa! Kyseessä on siis hienostunut Patyka Paris, jonka tuotteiden takana on pitkä kehitystyö yhdistettynä luonnonmukaisuuteen. Sarjan tuotteista suurin osa on vegaanisia ja kaikki tuotteet ovat tottakai myös eläinkokeettomia. Jos kuvailisin Patykaa pelkästään kolmella sanalla, olisivat ne laadukas, hienostunut ja tehokas!

Patyka Paris Pro-Collagen Lift Mask

Patyka Pro-Collagen Lift Mask -kasvonaamio

Yönaamioksi tarkoitettu Pro-Collagen Lift Mask* on koostumukseltaan todella täyteläinen ja riittoisa, sillä jo pieni määrä tuotetta sulautuu ihanasti iholle. Naamio sisältää mm. C- ja E-vitamiineja sekä kasviperäisiä aminohappoja, jotka boostaavat kollageenin tuotantoa tehden ihosta kimmoisamman ja pehmeämmän. Aamulla herätessä iho tuntuu oikeasti napakalta ja sileältä ja näyttää silmin nähden tasaisemmalta. Myös meikki levittyy aamulla huomattavasti paremmin, kun on edellisenä yönä käyttänyt tuotetta.

Naamion aktiiviset ainesosat suojaavat ihon kollageenisäikeitä ja estävät niiden hajoamista. Pro-Collagen Lift -naamiolla on juonteita silottava vaikutus, eli se on melkein kuin mini-facelift nukkuessa! Naamiota voi käyttää myös kuurina joka yö viikon ajan, jolloin sen vaikutus tehostuu ja tulokset huomaa entistä selkeämmin juonteiden tasaantuessa. C-vitamiini uudistaa ihoa voimakkaasti, jolloin naamiosta on apua myös pigmenttiläiskiin ja kirkkaamman ihon sävyn saavuttamiseen.

Patyka Advanced Plumping Serum

Patyka Advanced Plumping -seerumi

Toinen käyttämistäni tuotteista on Advanced Plumping -seerumi*, jossa on ihanan miellyttävä tuoksu. Luonnonkosmetiikassa tuoksut ovat usein yrttisiä tai hedelmäisiä, mutta Patykan tuoksuja kuvailisin enemmän “hajuvesimaisiksi”. Ja nimenomaan hyvässä mielessä, sillä tuoksut ovat mietoja ja hienostuneita, eivät lainkaan liian voimakkaita tai päällekäyviä.

Advanced Plumping -seerumi sisältää kasviperäistä superkosteuttajaa, hyaluronihappoa, peräti neljässä eri molekyylikoossa! Näin varmistetaan, että tehoainetta imeytyy ihon eri kerroksiin kosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa. Seerumi on koostumukseltaan geelimäistä, joten se levittyy helposti iholle. Tuotteen alle suosittelen kerrostamaan kasvovettä, jotta hyaluronihappo pääsee lukitsemaan tämän kosteuden ihon alle. Seerumin päälle laitan vielä muutaman tipan kasvoöljyä tai -voidetta, sillä pelkkä seerumi jättää iholle hieman “kiristävän” tunteen. Tehokkaan antiage-vaikutuksensa vuoksi Advanced Plumping -seerumi on omiaan ehkäisemään ja tasoittamaan jo syntyneitä juonteita. Ihon napakoitumisen huomaa jo aika pian käytön aloittamisen jälkeen

Patyka veganVaikka Patyka Paris -tuotteissa onkin hieman painavampi hintalappu, ovat ne todellakin sen arvoisia. Tuotteiden vaikutuksesta huomaa nopeasti, että niiden kehitykseen on kulutettu lukuisia tunteja ja että jokaisella tehoaineilla on tieteellinen tarkoituksensa. Olet testannut Patykan tuotteita? 😍

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti