Lifestyle

Marraskuun suosikit

Laponie kokemuksia

Osa tuotteista saatu, *mainoslinkki

1. Laponien uutuudet: kirkastava seerumi ja kosteuttava naamio

Yhdeltä lempikosmetiikkabrändiltäni, Laponie of Scandinavialta on tullut tänä syksynä kaksi ihanaa uutuustuotetta. Toinen näistä on aivan uskomattoman tehokas Brightening Treatment, emulsiomainen seerumi. Seerumi sisältää bakuchiolia, joka tunnetaan luonnonkosmetiikassa oikein superaineena sen kirkastavien, ihon sävyä tasoittavien ja ihoa tasapainottavien ominaisuuksiensa vuoksi. Itselläni tämä Laponien uutuusseerumi vähensi huomattavasti ihon epätasaisuuksia ja teki siitä muutenkin kimmoisamman. Seerumi löytyy perjantaina 26.11. Twistbe:n Black Friday -alennuksesta, voit napata sen tästä* 20 % normaalihintaa edullisemmin (norm. 39,00 €)!

Toinen uutuus on 2-in-1 Hydrating Face Mask eli kosteuttava kasvonaamio. Varsinkin talvea kohti mennessä on ihana hemmotella ihoa kunnon kosteutuksella vaikka yön yli. Monikäyttöinen tuote toimii samalla siis myös yövoiteena! Myös naamio löytyy Twistbeltä Black Friday -alennuksesta, pääset ostamaan sen alehintaan tästä* (norm. 36,90 €). 

NA-KD neule

2. Pehmeät beiget neuleet

Suosikkipuuhaani näin marraskuun viileydessä on ollut kääriytyä lämpimiin neuleisiin. Etenkin beiget neuleet ovat vallanneet tilaa vaatehuoneestani, kuten myös tämä ihana NA-KD:n luomupuuvillainen kietaisuneule. Neule on tosi pehmoinen, kivaa ribattua neulosta ja yksityiskohtana on vielä solmittava rusetti toisella sivulla. Tämä neule löytyy NA-KD:lta myös muuten muissakin ihanissa väreissä, kuten vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä. Koska vegaanina haluan välttää villan ja muiden eläinperäisten materiaalien ostamista uutena, olen usein valinnut materiaaleiksi mieluummin luomupuuvillaa tai esimerkiksi kierrätettyjä tekokuituja. 

Pulpe De Vie Perfect Selfie

3. Pulpe De Vie blurraava kasvovoide

Pääsin tänä syksynä tutustumaan Pulpe De Vien hurmaaviin luonnonkosmetiikkatuotteisiin, joissa on hyödynnetty hävikkihedelmiä. Suosikiksi osoittautui Perfect Selfie -kasvovoide*, joka on ihan täydellinen päivävoide meikin alle. Emulsiomainen voide tasoittaa ihoa ja tekee siitä tosi siloisen – siis erinomaisen pohjan meikkivoidetta ajatellen. Koostumus on melko ohut, joten kovin kuivalle iholle en tätä ehkä suosittelisi. Itselläni toimii loistavasti, kunhan laittaa vesikosteutuksena hoitoveden alle. Voide sisältää ihoa tasapainottavia probiootteja sekä klementiiniä ja on hinnaltaan myös edullinen.

Søstrene Grene kynttilät

4. Søstrene Grenen tuoksukynttilät ja eteeriset öljyt

Jos pitäisi valita yksi kotiin liittyvä lempikauppa, olisi se ehdottomasti Søstrene Grene! Ainakin pääkaupunkiseudulta löytyy jo useampi liike, joten siellä tulee poikettua säännöllisin väliajoin. Tiesitkö, että jopa kynttilöihin saatetaan laittaa naudan tai lampaan rasvaa? Ja kyseinen aine on toiselta nimeltään kaikille tuttu steariini. Jep, inhottavaa! Toisinaan steariini valmistetaan palmuöljystä, mutta eipä sekään järin eläin- ja ympäristöystävällinen ainesosa ole.

Onneksi vegaaneille (ja muillekin, jotka eivät halua polttaa eläinrasvaa kotonaan!) löytyy myös kasvivahoista valmistettuja kynttilöitä, kuten nämä Søstrene Grenen kookos- ja rapsiöljyistä valmistetut tuoksukynttilät. Näissä on ihania erilaisia jouluisia tuoksuja ja hintaa noilla pienemmillä kynttilöillä vain n. 3 €. Rakastan käyttää kotona myös diffuuseria, joten ilahduin bongatessani Søstrene Greneltä myös tuoksuöljyjä! 

Ivy Aia kulmakarvaseerumi

5. Ivy Aian tuuheuttava kulmakarvaseerumi

Otin muutama kuukausi sitten käyttöön Ivy Aian Eyebrow Growth -seerumin ja kulmissani on huomattavissa aivan valtava muutos. Seerumi vahvistaa ja hoitaa kulmakarvoja, jolloin ne kasvavat entistä vahvempina ja tuuheampina. Aluksi käytin seerumia (melkein) joka ilta, mutta nyt ohjeen mukaan 2-3 kertaa viikossa riittää tulosten ylläpitämiseksi. Löysin oman seerumini Normalista, mutta Ivy Aiaa myyvät myös monet apteekit. Tätä kannattaa ehdottomasti testata, jos haluaa hentoihin kulmiin lisää runsautta. Kaikki Ivy Aian tuotteet ovat vegaanisia ja sopivat myös herkälle iholle.

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti