Monthly Archives:

elokuu 2021

Kauneus

Suosikkituotteet arkeen ja Luonnonkosmetiikkapäivien parhaat tarjoukset

House of Organic luonnonkosmetiikkapäivät

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic, *mainoslinkki

Vaikka kesä tarjoileekin vielä muutamia lämpöisiä päiviä, alkaa syksy olla ihan nurkan takana. Moni on palannut jo lomilta takaisin töihin ja edessä on paluu arkeen. Näin elokuussa vietetään myös jälleen House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviä, joiden aikana löydät huikeita luonnonkosmetiikan tarjouksia keskiviikosta sunnuntaihin (11.-15.8.2021)!

Valitsin tällä kertaa Luonnonkosmetiikkapäiviltä sellaisia tuotteita, jotka ovat käytössä päivittäin: mm. suosikki hammastahnaa, ihonhoitotuotteita, deodoranttia sekä pesuaineita. Arkeen paluu sujuu huomattavasti mukavammin, kun on ihanat luonnonkosmetiikan purkit aamulla odottamassa! ☺️

Koodilla YHDISTÄ saat ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin Luonnonkosmetiikkapäivien ajan. Jos teet tilauksia eri päivinä, käytä koodia ja tilauksesi yhdistetään automaattisesti!

Tässä omat suosikkituotteeni House of Organicin elokuisten Luonnonkosmetiikkapäivien valikoimasta:

TORSTAI

Evolve Organic Beauty Bio-Retinol + C Booster* – Vitamiinicocktail ihon kirkastamiseen – 23 € (norm. 32 €)

PERJANTAI

 Ben & Anna -deodorantit* – Kierrätettävässä kartonkipakkauksessa – 8 € (norm. 10,90 €)

 Ecodenta Brilliant Whitening* – Valkaiseva fluorihammastahna  – 4 € (norm.  5,50 €)

LAUANTAI

BRUNS Products Nr02 Spicy Jasmine* – Kosteuttava ja pehmentävä hoitoaine – 26  (norm.  34,90 €)

Lily Lolo -viimeistelypuuteri* – Silkkisen pehmeä ja valoa heijastava puuteri – 15  (norm.  20,90 €)

SUNNUNTAI

Evolve Organic Beauty Pomegranate and Goji Aromatic Wash* – Käsille ja vartalolle – 12  (norm. 16,90 €)

Evolve Organic Beauty African Orange Aromatic Wash* – Käsille ja vartalolle – 10 € (norm. 15,90 €)

House of Organic luonnonkosmetiikkapäivätJos sinunkin ihosi kaipaa pientä kirkastusta kesän jäljiltä, niin tsekkaapa tämä Evolven Bio-Retinol + C Vitamin -boosteri! Ihan mieletön tuote, josta iho saa janoamiaan vitamiineja jo ihan pienestäkin määrästä. Tuote edistää kollageenin tuotantoa, tasapainottaa, kirkastaa sekä häivyttää pigmenttimuutoksia ja juonteita. Jo muutaman käyttökerran jälkeen huomasin ihossa eron, en malta odottaa mitä iho näyttää kuukauden käytön jälkeen!

House of Organic luonnonkosmetiikkapäivätVoiko niinkin arkiset asiat kuin hammastahna ja deodorantti tehdä onnelliseksi? Kyllä voi, jos ne on luonnonkosmetiikkaa! Ajatus siitä, etten laita kehooni haitallisia kemikaaleja esimerkiksi perushammastahnoissa käytettävän SLS:n tai deodoranteissa käytettävän alumiinin muodossa tekee jo iloiseksi. Ecodentan hammastahnaa kannattaa ehdottomasti testata, jos et ole vielä tehnyt tuotteen osalta vaihdosta luonnollisempaan – ihanan raikas maku, fluori ja luonnolliset valkaisevat ainesosat saavat varmasti hymyn huulille!

Kuten olen täällä blogissa aikaisemmin kertonut, ei hiuslaatuni ole helpoimmasta päästä. Vähän luonnonkihara, helposti takkuuntuva ja blondattu hius kaipaa paljon kosteutusta, johon tämä BRUNS Products nr02 on ollut valtava apu! Tehokkaita luonnonkosmetiikan hoitoaineita tulee harvoin vastaan, joten nämä käsin tehdyt, kampaajien kehittämät BRUNSin tuotteet kannattaa laittaa muistiin!

House of Organic luonnonkosmetiikkapäivätHehkuva kesäiho on ihana, mutta syksyn pimetessä tykkään siirtyä hieman mattaisempaan meikkipohjaan. Lily Lolon läpinäkyvä, silkkisen pehmeä viimeistelypuuteri on ehdottomasti paras testaamaani luonnonkosmetiikan puuteri. Suurin osa Lily Lolon meikeistä on vegaanisia, joten kannattaa kurkata muukin valikoima, jos etsinnässä ovat luonnolliset meikit!

Vielä viimeisenä haluan nostaa Evolven toinen toistaan ihanamman tuoksuiset pesuaineet, jotka sopivat niin käsille kuin vartalollekin. Ainiin, ja näitä pulloja ei tarvitse kyllä piilotella kaappeihin, sillä nuo tyylikkään pelkistetyt pakkaukset sopivat täydellisesti myös minimaaliseen sisustukseen!