Häät

Kasvohoito ennen häitä + ihonhoitovinkit morsiamille

Kasvohoito ennen häitä

Yhteistyössä Hilla Helsinki

Geelikynnet, ripsihuolto, hiusten värjäys ja kasvohoito – siinä muutama kauneuspalvelu, joilla valmistaudun tällä viikolla juhlittaviin häihin! Koska hääpäivänä haluaa olla paras versio itsestään (mikä olisikaan harmittavampaa kuin epävarma olo koko päivän!), panostan mielelläni itseeni jo ennen varsinaisia juhlia – tällöin esimerkiksi ihonhoito on suuressa roolissa jo viikkoja ennen tärkeää päivää.

Kasvohoito ennen häitä

Pääsin käymään kauneushoitola Hillassa ihanassa Unna Nordic -kasvohoidossa, jossa huomioitiin erityisesti lähestyvät häät. Hilla on kokonaan vegaaninen kauneusohoitola Helsingissä, Hietalahden torin reunalla. Hillaan on aina yhtä mukava tulla, sillä siellä odottaa aina lämmin vastaanotto ja palvelu on mitä parhainta.

Hillan omistaja Minna suositteli morsiamille ihoa kirkastavaa ja puhdistavaa, mutta myös rentouttavaa hoitoa. Kasvohoito ennen häitä onkin ihana tapa hengähtää hetki kaiken häästressin keskellä! Hillassa hoito räätälöidään aina myös oman ihon tarpeiden mukaan.

Kasvohoito tehtiin vegaanisilla Unna Nordicin tuotteilla, jotka ovat luonnonkosmetiikkaa ja minulle jo entuudestaan tuttuja. Tuotteet hurmaavat ihanan luonnonläheisillä tuoksuillaan ja tehokkuudellaan. Sarjan valikoimasta löytyy tuotteet moniin eri tarpeisiin.

Hoidon aikana iholleni levitettiin reilusti Unnan jokaista hoitovettä, jotta pintakuivuutta saataisiin vähennettyä. Lopuksi tehtiin mekaaninen ihon puhdistus ja Tyyni-hoitovettä imeytettiin vielä ultraäänen avulla. Sain myös rentouttavan kasvohieronnan, joka tuli todella tarpeeseen! Iho tuntui heti hoidon jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta, joten tuotteet menivät juurikin sinne, missä tarvetta olikin.

Kasvohoito ennen häitä

Ihonhoito kotona ennen hääpäivää

Kävin hoidossa kolme viikkoa ennen hääpäivää, jotta iholla on hyvin aikaa toipua mekaanisesta puhdistuksesta. Samana päivänä iho hieman punoitti, mutta parin seuraavan päivän aikana iho alkoi näyttää jo normaalilta. Ihan hyvin olisin siis voinut kasvohoitoon mennä vähän myöhemminkin.

Sain Minnalta ohjeeksi kosteuttaa ihoa reilusti hoitovesillä, joista Minna valitsi minulle Havun ja Tyynin. Havu on tasapainottava hoitovesi, joka sopii itselleni hyvin päiväkäyttöön. Havu sisältää koivunmahlaa, ratamoa ja katajaa, jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja vähentävät tulehdusta.

Tyyni on Unna Nordic -sarjan uusin tulokas, rauhoittava ja kosteuttava hoitovesi. Tyyni on minulla käytössä iltaisin, sillä se on ihoa todella kosteuttava ja rauhoittava tuote. Se sisältää koivunmahlaa, mesimarjaa ja kauraa rauhoittamaan ja vahvistamaan ihoa. Geelimäisyyden ansiosta molemmat hoitovedet on helppo taputella käsin kasvoille.

Lisäksi käytän Unnan tuotteista ihon puhdistukseen ensin Usva-öljyputsaria ja sen jälkeen Raita-geeliputsaria. Minulla on käytössä myös Suvi-kasvovoide, joka on sopivan kevyt etenkin näin kesällä käytettäväksi ja se toimii hyvin myös meikin alla.

Kasvohoito ennen häitä

Ihonhoitovinkit morsiamille:

  • Kaksoispuhdistus – meikin ja etenkin kesällä aurinkovoiteen saa tehokkaimmin poistettua käyttämällä ensin öljyputsaria ja sen jälkeen geelimäistä putsaria.
  • Hoitovesien kerrostaminen – hyvin kosteutettu iho näyttää hehkuvalta ja tasaiselta, joten vesikosteutusta ei kannata skipata. Hoitovettä taputellaan iholle aamuin illoin useampi kerros edellisen imeydyttyä.
  • Kuorinta kolme päivää ennen häitä – Unnan Nordicin Paju-kuorinnan alle voi laittaa Usva-puhdistusöljyn, jolloin vaikutus tehostuu entisestään.
  • Öljyt pois ennen hääpäivää – edellisenä iltana ja hääpäivän aamuna kannattaa jättää kasvoöljyt ja muut “raskaammat” tuotteet pois, jotta meikki kestää hyvänä koko päivän.

Kasvohoito ennen häitäKiitos taas ihana Hilla Helsinki – nyt tämä morsian on valmiina hääpäivään! Hillasta löydät kasvohoitojen lisäksi myös mm. sokeroinnit, ripsien ja kulmien värjäykset + muotoilut ja hieronnat, jotka saattavat myös olla tarpeen ennen häitä.

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti