Häät

Hääkutsut esittelyssä

Hääkutsut

Siis apua, tasan kaksi viikkoa häihin! Nyt alkaa pikkuhiljaa tajuamaan, että tuo päivä, jota on odottanut jo yli kaksi vuotta, on ihan nurkan takana. Alun perin meidän hääpäivämme piti olla toukokuussa, mutta olosuhteiden pakosta siirsimme häät kokonaisuudessaan heinäkuulle. Hääkutsut tiputimme postilaatikkoon toukokuussa, kun koronatilanne alkoi näyttää pikkuisen paremmalta. Emme lähettäneet uusia Save the Date -kortteja hääpäivän vaihtumisen vuoksi, vaan ilmoitimme muutoksesta vieraille viestillä.

Hääkutsut teimme samalla Etsystä ostetulla hääprintillä kuin Save the Date -kortit ja muutkin häidemme paperituotteet. Pidimme hääkutsun tekstin mahdollisimman selkeänä ja lyhyenä, sillä kaikki tarpeellinen info ja ilmoittautuminen löytyvät hääsivustoltamme. Otimme käyttöön ilmaisen Tahtoo.fi -sovelluksen, joka on ollut aivan korvaamattoman iso apu häiden suunnittelussa – suosittelen ehdottomasti kaikille hääpareille! Sieltä löytyy kätevästi kaikki samasta paikasta: vieraskortit, pöytäjärjestys, to do -lista, allergiat ja erityisruokavaliot + paljon muuta sekä itse häänettisivu, jossa vieraat käyvät ilmoittamassa tulostaan.

Hääkutsut

Paperisesta kutsusta meiltä löytyi vastaukset kysymyksiin mitä, missä ja milloin sekä linkki hääsivustollemme. Ainut asia, jonka lisäisin myös korttiin olisi viimeinen ilmoittautumispäivämäärä, joka löytyi nyt pelkästään nettisivulta – onneksi suurin osa vieraista meni saman tien kutsun saatuaan nettisivuille (kyllä, senkin näkee Tahtoo-sovelluksesta!), joten heillä oli tuo päivämäärä tiedossa, ja vain muutamaa jouduimme muistuttelemaan ilmoittautumisesta.

Nettisivuille kokosimme puolestaan nämä asiat:

  • Häiden alkamisaika ja paikkojen osoitteet
  • Saapuminen kirkkoon ja juhlapaikalle
  • Maininta, että juhlimme aikuisten kesken
  • Ilmoittautuminen (+erityisruokavaliosta/allergioista ilmoittaminen)
  • Pukeutuminen
  • Majoitus + alennuskoodi hotelliin
  • Muistaminen
  • Yhteystiedot

Olen kyllä todella tyytyväinen sekä kutsuihin että nettisivuihin, jotka jatkoivat kutsukorttien samaa visuaalista teemaa. Kutsut ovat saaneet paljon ihasteluja myös vierailtamme, mikä on ihanaa! Painatimme kutsut jälleen kerran Granolla, johon voi kyllä aina luottaa – tulee laadukasta jälkeä ja tuotteet saa nopeasti.


Vielä on paljon asioita hoidettavana, palavereita pidettävänä ja ostoslista ainakin kilometrin mittainen. Onneksi on kesäloma, joten häähommia ehtii hoitaa tarvittaessa vaikka aamusta iltaan. Joka tapauksessa, kiirettä tulee seuraavat pari viikkoa pitämään!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti