Monthly Archives:

elokuu 2020

Lifestyle

Kuusi kesäsuosikkia

Lumme konetiskitabletti

1. Lumme konetiskitabletit

Edulliset, vegaanisertifioidut ja toimivat konetiskitabletit, joita saa ihan tavallisesta marketista? Kyllä kiitos! Lumme konetiskitabletit ovat olleet meillä käytössä koko kesän ja jäävät ehdottomasti käyttöön myös tulevaisuudessa. Näillä tulee puhdasta jälkeä ilman turhia ainesosia, väriaineita tai hajusteita.

Beauty Garden -tuotteet

2. Beauty Garden -tuotteet (PR-näyte)

Pääsin tänä kesänä tutustumaan ihaniin, ranskalaisiin Beauty Gardenin luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Sain testattavaksi Piparminttu-nokkoskasvoveden, Kehäkukka-punajuurivartalokuorinnan sekä Orvokki-fluidin kasvoille. Tuotteet perustuvat omassa (😍) puutarhassa viljeltyihin tuoreisiin luomuraaka-aineisiin ja ne tehdään käsin. Tuotteet valmistetaan aina sadonkorjuun jälkeen, mutta jos satoa ei saada, ei myöskään tuotteita valmisteta – Beauty Garden on siis satokausikosmetiikkaa parhaimmillaan. Kaikki testaamaani tuotteet ovat tuntuneet laadukkaita ja tehneet juuri niin kuin ovat luvanneet. Suosikiksi nousi erityisesti superkosteuttava kasvovesi!

Oikia Pirteä Britta -sipsit

3. Oikia kermaviili & sipuli -sipsit

Kuka muu on koko vegaaniaikansa kaivannut Manhattan-sipsejä? Oikia on onnistunut tekemään niin herkulliset,  vegaaniset sour cream & onion -sipsit, että näitä on mahdotonta erottaa tavisversioista. Näitä onkin tässä kesän aikana mennyt pussi jos toinenkin 😄 Oikialta löytyy myös aivan tajuttoman hyviä juustonaksuja, joita suosittelen myös testaamaan – ja hei nämä on kotimaisiakin vielä!

Biozell Bioplex tuotteet

4. Bioplex Bonder -hiustenhoitotuotteet (PR-näyte)

Vegaaniset ja 96-97 % luonnollisia raaka-aineita sisältävät Biozellin kotimaiset Bioplex-tuotteet on ollu mun kesähiusten pelastus. Mun hiukset ei oo pitkään aikaan ollu niin hyvässä kunnossa kun näitä käyttäessä. Sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine sekä naamio, jotka sisältää rakennepaikkaavia ainesosia – juuri näiden uskonkin olevan syy siihen, miksi Bioplex-tuotteet toimii niin hyvin silottamaan ja vahvistamaan käsiteltyä hiusta. Ainut miinus tuoksusta, joka ei ole kovin voimakas, mutta muistuttaa vähän enemmän pesuainetta kuin kosmetiikkatuotetta.

Laponie Clarifying Treatment ja Laponie Calming Treatment

5. Laponie Clarifying Treatment ja Calming Treatment (PR-näyte)

Laponielta tuli tänä kesänä kaksi uutuusseerumia: Clarifying ja Calming. Näistä Clarifying Treatment on puhdistava, tulehdusta ehkäisevä ja kosteuttava seerumi tasapainoa kaipaavalle iholle ja se onkin ollut mulla käytössä parin kuukauden ajan hyvin tuloksin. Toinen, eli Calming-seerumi on puolestaan kehitetty ärtyneelle iholle parantamaan ja suojaamaan. Tuote sopii myös suunympärysihottumasta (POD) kärsiville. Itse olen käyttänyt tätä auringossa oleilun jälkeen rauhoittamaan ja korjaamaan hieman punoittamaan päässyttä kasvojen ihoa, johon se on toiminut tehokkaasti.

Sonett Pyykinvalkaisija ja tahranpoistoaine

6. Sonett Pyykinvalkaisija ja tahranpoistoaine

Oon pitkään pessyt valkoiset pyykit ihan tavallisella, värillisille vaatteille tarkoitetulla pyykinpesuaineella, koska oon ajatellut valkaisuaineiden olevan kauhean myrkyllisiä ja haitallisia ympäristölle. Ja niin ne varmaan onkin, paitsi tämä Ruohonjuuresta löytynyt Sonettin vaaleanpunainen purnukka, joka valkaiseen luonnollisesti hapen avulla. Tällä sai kyytiä valkoisiin pyyhkeisiin tarrautuneet itseruskettavaläntit, jotka eivät olleet kymmenistä pesuista huolimatta liikahtaneet mihinkään. Historiaa ovat myös harmahtaviksi värjääntyneet lakanat ja vaatteet. Ihan loistava tuote, jota löytyy tästä lähtien aina meidän siivouskaapista!