Monthly Archives:

maaliskuu 2020

Kauneus

Organic Shop – luonnonkosmetiikkaa pikkurahalla

Organic Shop vegaaniset tuotteet

*tuotteet saatu

Jos mielenkiinto luonnonkosmetiikan tuotteita kohtaan on herännyt, kannattaa ehdottomasti tutustua edulliseen Organic Shop -sarjaan. Mielettömän laajasta ja suorastaan herkullisesta valikoimasta on helppo poimia omat suosikit testiin ja löytää kenties uusia luottotuotteita. Organic Shop -tuotteet maksavat n. 3-10 €, eli oikeasti melko vähän verrattuna muihin Suomessa myytäviin luonnonkosmetiikan brändeihin. Sertifikaateista Organic Shopilta löytyy Cosmos Natural ja BDIH, jotka takaavat turvallisten raaka-aineiden käytön, vastuullisen tuotantoketjun sekä eläinkokeettomuuden.

Organic Shop -tuotteet valmistetaan Virossa, mutta merkki on ilmeisesti alkujaan Venäjältä. Suurin osa Organic Shopin tuotteista on vegaanisia, mutta harmi kyllä heidän nettisivuiltaan ei ainakaan vielä löydy listausta vegaanituotteista. Olenkin käyttänyt apuna esimerkiksi Ruohonjuuren verkkokauppaa, josta löytyy vegaanimerkinnät kunkin vegaanisen tuotteen kohdalta.

Sain testattavaksi Organic Shopin shampoon, hoitoaineen, hiusnaamion, vartalokuorinnan sekä vartalovoiteen. Olin jo aiemmin käyttänyt sarjan shampoota ja vartalovoiteita, joten hieman jo tiesin mitä odottaa: herkullista tuoksua ja kelpo hinta-laatu-suhdetta ainakin!

Seuraavaksi siis tuoreita Organic Shop -kokemuksia testaamistani tuotteista:

Organic Shop vegaaniset tuotteet

Organic Shop shampoo, Vadelma & Acai (4,50 €)

Volyymia antava Vadelma & Acai -shampoo on todella hyvin toimiva tuote luonnonkosmetiikan shampooksi. Sen ainesosista 98 % on luonnollisia eikä se sisällä sulfaatteja, parabeeneja tai silikoneja. Shampoo pesee hiukset puhtaaksi ja jättää niihin miedon vadelman tuoksun. Lisäksi se vaahtoaa hyvin, mikä ei luonnonkosmetiikan shampoille ole aina itsestään selvää juuri sulfaatittomuuden vuoksi.

Organic Shop -hoitoaine, Vadelma & Acai (4,50 €)

Shampoon pariksi löytyy niin ikään tuuheutta antava Organic Shop -hoitoaine vadelman ja acain ravitsevilla ominaisuuksilla varustettuna. Tuote ei ole paras valinta kaikista kuivimmille hiuksille, sillä se ei riitä selvittämään tuhanteen takkuun menevää tukkaa (kuten allekirjoittaneella..). Siispä suosittelen tätä ennemmin liukkaammalle hiuslaadulle ja lyhyille hiuksille – hoitoaine ei latista tukkaa, vaan antaa kunnon volyymia.

Organic Shop vegaaniset tuotteet

Organic Shop -hiusnaamio, Vadelma & Acai (3,90 €)

Rakastan testailla erilaisia hiusnaamioita, sillä kuiva ja karhea hiuslaatuni tykkää kunnon kosteutuksesta ja ravitsevista ainesosista. Tässä Organic Shop -hiusnaamiossa on hiusta vahvistavaa C-vitamiinia vadelmasta sekä A-, B- ja E-vitamiineja Acai-marjasta. Naamio on kuitenkin vadelma-hoitoaineen tapaan tuuheuttava, joten omille hiuksilleni se ei riitä selvittämään kaikkia takkuja. Tuote sopiikin parhaiten tuuheutta kaipaaville hiuksille, jotka eivät takkuunnu helposti tai lyhyille hiuksille. Vadelmahiusnaamio onkin ollut ahkerassa käytössä poikaystävälläni.

Organic Shop -kuorinta, Vadelma (5,50 €)

Vadelmantuoksuinen Organic Shop -kuorinta sopii käytettäväksi vartalolle ja hellänä kuorivana ainesosana siinä toimii sokeri. Tämä vadelmakuorinta tuoksuu mielestäni myös aavistuksen salmiakilta, joten se sopii hyvin makeiden karkkituoksujen ystäville.

Itse kuorin tällä ihon suihkussa aina ennen itseruskettavan levittämistä, jotta rusketuksen lopputulos on mahdollisimman tasainen. Kuorin tällä ihon myös sokerointien välissä, sillä kuorinta ehkäisee ihokarvoja kasvamasta sisäänpäin. Myös vartalovoiteet imeytyvät iholle paremmin, kun iho on ensin kuorittu huolellisesti kuolleesta ihosolukosta.

Organic Shop vegaaniset tuotteet

Organic Shop -vartalovoide, Camellia (5,50 €)

Vartalovoiteilla läträäminen on ihana iltarutiini varsinkin näin talviaikaan. Organic Shopin -vartalovoide on kunnon kokoisessa purkissa, josta riittää kosteutusta iholle pitkäksi aikaa. Kamelia-kukan uutetta ja viittä eri kasviöljyä sisältämän voiteen koostumus on aika lailla täydellinen: tarpeeksi täyteläinen kosteuttaakseen tehokkaasti, mutta tarpeeksi kevyt levittyäkseen helposti ja imeytyäkseen nopeasti.

Ostaisinko uudestaan?

Tuotteita yhdistävät herkullinen tuoksu ja ulkonäkö sekä tietysti todella edullinen hinta, eli ostaisin ehdottomasti uudestaan! Shampoita, vartalokuorintoja ja -voiteita käytän varmasti jatkossakin juuri loistavan hinta-laatu-suhteen vuoksi. Sen sijaan hoitoaineen ja hiusnaamion teho jäi hieman harmittamaan. Käyttäisin sarjan tuotteita todella mielelläni, ellei hiuslaatuni olisi tällainen maailman hankalin! Onneksi miehelle hoitoaine ja hiusnaamio kelpaavat paremmin kuin hyvin 😊

Tuotteita myydään esimerkiksi Sokoksella, Stockmannilla, Tokmannilla ja Ruohonjuuressa.


Ootko testannut Organic Shopin tuotteita?