Muoti

Designer-laukku ekologisesti ja edullisesti: esittelyssä Stella McCartney Falabella Mini

Falabella Mini

Olin todella pitkään haaveillut ikiomasta Stella McCartneyn laukusta ja kun vanhat kirppikseltä ostetut pikkulaukut alkoivat vedellä viimeisiään, aloin selvittää mistä sellaisen saisi hankittua. Päädyin siihen tulokseen, että haluan ostaa laukun käytettynä erityisesti ekologisuuden vuoksi, mutta silloin sen saisi myös huomattavasti edullisemmin – Stella McCartney -laukut kun eivät ole sieltä halvimmasta päästä.

Ensiksi kyttäsin laukkua Zadaa-sovelluksessa ainakin vuoden päivät, kunnes tajusin etteivät Stellan laukut siellä oikein liikkuneet – ne kun eivät täällä Suomessa ole niin suosittuja tiettyihin toisiin designer-laukkuihin verrattuna. Vähän ennen joulua latasin puhelimeeni Vestiaire Collectiven ja ei mennyt kuin muutama viikko ja unelmieni Falabella Mini Tote kultaisilla yksityiskohdilla oli löytynyt! Klikkasin laukun kiireesti ostoskoriin ja se lähti nopeasti matkaan Pariisista.

Falabella Mini

Falabella Mini – love at first sight!

Viikon päästä tilauksesta hain postista paketin, avasin beigen dustbagin ja tunnustelin laukkua ensimmäisen kerran. TÄYDELLINEN! Falabella Mini oli vielä enemmän sitä mitä olin odottanut (enkä siis ollut koskaan edes nähnyt kyseistä laukkua livenä!) ja niin laadukkaan tuntuinen. Myös laukun kunto ylitti odotukset, sillä laukun pinta ja sisäpuoli olivat täysin uudenveroisessa kunnossa. Ainoastaan ketjun kultaus oli kulunut aavistuksen muutamasta kohdasta, mutta sitä ei käytössä huomaa ollenkaan!

Vestiairesta löytyy laukkujen lisäksi myös käytettyjä vaatteita, kenkiä, asusteita ja jopa sisustusjuttuja. Tuotteiden ostaminen on turvallista, sillä niiden aitous ja kunto tarkistetaan Ranskassa. Myytävät tuotteet kulkevat siis aina Pariisin kautta, olipa myyjä sitten Japanissa tai Ruotsissa. Myyjä saa itse päättää tuotteelle hinnan ja Vestiaire ottaa siitä tietyn prosenttiosuuden – designer-tuotteita voi löytää siis oikeasti edullisesti (nopeutta kyllä vaaditaan!).

Falabella Mini

Käytössä Falabella Mini on tyylikkyytensä lisäksi todella kätevän kokoinen vaikka kaupungille lähtiessä. Itselläni oli tarve juuri tällaiselle pikkulaukulle, sillä esim. työkäytössä minulta löytyy tämä ihanuus. Falabellaan sujahtaa helposti lompakko, puhelin, avaimet, meikkejä ja vaikka iso kestokassi. Laukkua voi käyttää sekä crossbodyna että kantaa kädessä lyhyemmistä kahvoista.

Stella McCartney on yksi harvoista luksusbrändeistä, joille eettisyys on kaiken perusta. Suunnittelija itse on tunnettu eläinten ystävä eikä tuotteissa käytetä koskaan nahkaa, turkiksia tai höyheniä. Myös ekologisten ja kierrätysmateriaalien hyödyntäminen on tälle modernille muotitalolle arkipäivää.

Falabella Mini

Falabella-laukut kuuluvat Stella McCartneyn ikoniseen klassikko-kokoelmaan ja niitä on valmistettu vuodesta 2010. Oma Falabellani kestää käytössä toivottavasti vuosia eteenpäin niin laatunsa kuin ajattomuutensa puolesta. Eikä varmasti tule samaa laukkua joka toisella vastaan! 😉

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti