Häät

Hääblogipäivä: kuohuvaa ja häähömpötystä hotellissa

*Hääblogipäivä toteutettu yhteistyössä Hotel Sveitsin, Valo Filmsin, KontioMehun, Luonkosin, Eat Finlandin, Havun ja Helmen, Linnan Marengin, Festa Zannonin, Foodinin, Evelynn Beautyn, Häät-lehden, Mennään Naimisiin, LYYLI Bridal & Weddingin, Love Me Do:n ja Calligraphenin kanssa.

Pääsin pari viikkoa takaperin viettämään ihanaa hääblogipäivää yhdessä muiden hääbloggaajien kanssa. Otin heti aamusta junan kohti Hyvinkäätä ja Hotel Sveitsiä, joka tarjosi meille hienot puitteet koko päivän kestävään häähumuiluun. Aamu alkoi tuttuun tapaan kilistelyllä, tällä kertaa alkoholittomalla, mustaherukkaisella Lehtikuohulla.


Tervetulotoivotusten ja kilistelyjen jälkeen oli vuorossa lounasta ja sitten kierros Hotel Sveitsissä. Pääsimme tutustumaan upeaan sviittiin, jossa varmasti viihtyisi hääyönä tai vaikka pienellä parisuhdelomalla. Ihastuin varsinkin kylppäriin – ottaisin tuollaiset marmorilaatat, lattian ja kylpyammeen mieluusti omaankin kotiin!Hotellikierrokselta tultuamme saimme taas lisää kuohuvaa ja pääsimme nauttimaan makeista jälkkäreistä ja Foodinin raakasuklaista. Hääaiheista jutustelua riitti taas vaikka kuinka ja oli aivan ihanaa päästä jakamaan omaa hääinnostustaan muiden morsianten kanssa. Sain taas myös vinkkejä sellaisiin häihin liittyviin asioihin, joita en ollut osannut vielä edes ajatella.. Onneksi omiin häihin on vielä reilusti aikaa 😄

Odotettuna ohjelmanumerona Havu ja Helmi tuli pitämään meille vesiväri-workshopin. Siis miten ihanaa! Olen ollut nuorempana kova piirtämään ja maalaamaan, joten oli mahtavaa päästä muistelemaan aiemmin opittuja taitoja. Maalasimme workshopissa minikimppuja ja oli vapauttavaa keskittyä hetken aikaa pelkkään värien sekoitteluun ja siveltimen vetoihin pitkin paperia.
Viimeisenä ohjelmana LYYLI Bridal & Wedding tuli esittäytymään ja kertomaan täysin uudenlaisesta morsiamille suunnatusta konseptistaan. LYYLIN ideana on tarjota morsiamille tapahtumia ja vertaistukea häävuoden aikana – tulossa on muun muassa treenejä personal trainerin kanssa, pikkujoulut ja workshopeja. Voit lukea lisää ja ostaa LYYLI-jäsenyyden täältä. Itsekin olen nyt #lyylimorsian!


Kiitos paljon Ellille järjestämisestä sekä kaikille yhteistyökumppaneille hääblogipäivän mahdollistamisesta ja mahtavista goodiebageista! Sekä tietysti suurkiitokset myös ihanille kanssabloggaajille ❤️

Mukana hääblogipäivässä olivat:

Elli – Hashtag Häät
Jasmiina – Häähumussa
Kiira – It’s a Match
Jannica – Syysmorsian 2019
Sarah – Mon Rêve d’Amour
K – Matkalaulu
Tuuli – Nisti ja Nööri
Sini – Kaksistaan

Kuvat 1, 2, 3, 4 & 14: Valo Films

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti