Tapahtumat

Vegemessut 2019 – parhaat uutuustuotteet

Vegemessut 2019

Vegaanikansaa hemmoteltiin viikonloppuna, kun tämän vuoden toiset, supersuositut Vegemessut järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalla. Vegemessut on kokonaan vegaaninen, pohjoismaiden suurin kasvisruokatapahtuma. Ruuan lisäksi messuilla on mukana myös esimerkiksi kiinnostavia vaatebrändejä ja eläinoikeusjärjestöjä. Tälläkin kertaa päästiin maistelemaan uutuustuotteita ja kotiin viemisiksikin sai vaikka mitä kivaa.

vegemessut

Parasta Vegemessuilla on nähdä, miten paljon vegaaniruoka tänä päivänä kiinnostaa ja miten yritykset tuovat koko ajan markkinoille uusia, täysin kasvipohjaisia tuotteita. Tässä omat suosikkini uutuuksien joukosta:

Oatlyn turkkilainen jugurtti

Ihanan paksu Oatlyn turkkilainen jugurtti oli tajuttoman hyvää. En ole ennen maistanut turkkilaista jugurttia, mutta tästä tuli kyllä heti lempparia. Sopii hyvin herkutteluun tai vaikka vähän parempaan aamupalapöytään.

Scandinavian Vegan Club- makkarat

Kihlattuni hullaantui täysin näistä uusista seitanpohjaisista vegemakkaroista. Maistelimme näitä yhdessä ja minun makuuni nämä olivat kyllä liiankin lihaisia. Ihan loistava tuote siis lihasta tykkääville, jotka haluavat mieluummin valita eettisen vaihtoehdon – mausta tinkimättä.

Konditoria Pink Lemonin donitsit

Lohjalaisen Pink Lemonin pisteellä odotti ihan mieletön donitsitaivas! Eri makuja oli melkein kymmenen erilaista, joista valittiin kuuden donitsin boksi kotiin viemisiksi. Superhyviä ja kekseliäitä makuyhdistelmiä, nam!

Rasilaisen Hapiskimchi

Superterveellinen hapankaali on saanut potkua chilistä ja näin on syntynyt Hapiskimchi. Tykkään sekä hapankaalista että kimchistä, joten näiden yhdistelmä oli erittäin toimiva. Hapiskimchi sopii varmasti hyvin vaikka pitaleipien tai wrappien väliin ja menee ihan sellaisenaankin ruuan lisukkeena.

vegemessut
vegemessut

Humble Luomu Kookostoffeet

Humblelta on tullut uusia toffeekarkkeja Original ja Suklaa -mauissa. Näissä on ihana koostumus ja maku, eikä ainesosalistalta löydy turhia lisäaineita tai muutakaan ylimääräistä. Ostan ehdottomasti uudestaankin!

Apetit Kukkakaali- ja Parsakaaliwingsit

Uusia Apetitin Parsakaaliwingsejä onkin vilahtanut jo aikaisemmin Instagramini puolella, joten nämä herkut olivat jo ennestään tuttuja. Varsinkin parsakaaliwingsit ehdottomasti jatkoon!

ILO Cashew Valkohome -juusto

Messuilla päästiin maistelemaan myös cashewpohjaista valkohomejuustoa, joka maistui kyllä kieltämättä todella paljon maidosta valmistetulta valkohomejuustolta. Maku oli pehmeä, mutta kaipasi ehkä hieman lisää suolaa. Voisin kuitenkin hyvin ostaa tätä vegaaniselle juustotarjottimelle, sen verran hyvää oli!

Valio Oddly Good kaura-kookosjugurtti

Valiolta tulee kauppoihin uutta kaurapohjaista jugurttia kookoksen makuisena. Tykkäsin tosi kovasti tästä maustamattomasta jugurtista – kookoksen maku ei ollut liian hallitseva, vaan ihanan pehmeä.

vegemessut
vegemessut

Nyt vaan sitten taas odottelemaan seuraavia Vegemessuja! Postauksen kevään Vegemessuilta voit käydä lukemassa täältä.

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti