Kauneus

Syksyn suosikkituotteet + huikea luonnonkosmetiikan ale

Evolve Rainforest Rescue seerumi ja Evolve Daily Detox Facial Wash

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Ihanaa syyskuuta! Pimenevät illat ja syksyn sateet ovat saapuneeet, mikä tarkoittaa ainakin itselleni pientä hengähtämistä kesän kiireiden jälkeen. Kesän jäljiltä kroppa kaipaa kunnon huolenpitoa ja valmistautumista kylmenevään syksyyn. Syksyisiin kotoiluhetkiin on ihana yhdistää pieni hemmottelu luonnonkosmetiikalla, esimerkiksi kasvonaamion tai ihon kosteuttamisen muodossa.

House of Organicilla on käynnissä luonnonkosmetiikkapäivät ja mahtavia tarjouksia voi käydä nappaamassa ostoskoriin aina sunnuntaihin 8.9. asti. Nyt on siis mahtava tilaisuus täyttää kosmetiikkavarastot syksyyn reiluin alehinnoin. Poimin tähän postaukseen omat lempituotteeni House of Organicin valikoimasta – toivottavasti tekin löydätte näistä uusia suosikkeja!

Evolve Daily Detox -puhdistusgeeli

Yksi merkki pysyy kylppärinkaapissani vuodesta toiseen – aivan ihana Evolve. Minimalistinen lasipullo kätkee sisälleen makean tuoksuisen Daily Detox -puhdistusgeelin, jolla saa poistettua meikin ja muun lian kasvoilta todella tehokkaasti. Iho jää maltillisesti vaahtoavan puhdistuksen jälkeen pehmeäksi ja raikkaaksi. Tämä puhdistusgeeli on taattua Evolve-laatua ja sopii etenkin sekaiholle.

Evolve Rainforest Rescue Blemish -seerumi

Myönnän olevani laiska käyttämään erilaisia seerumeita, mutta tätä Evolven Rainforest Rescue -seerumia en voi vastustaa. Tai oikeastaan sitä tunnetta, miten puhtaalta se saakaan ihon tuntumaan. Erityisesti sekaiholle suunnattu seerumi tasapainottaa, kuorii ja uusii ihoa. Tämä mattaisen lopputulokseen jättävä seerumi ei kuitenkaan kuivata tai ärsytä herkkääkään ihoa, vaan hellästi puhdistaa ja kosteuttaa. Tuoksu on makeahko, mutta tosi mieto ja tuotetta riittää pienestä pullosta huolimatta todella pitkään.

Ben & Anna Japanese Cherry Blossom Sensitive deodorantti

Ben & Anna Japanese Cherry Blossom – soodaton deodorantti

Moni varmasti jo tietääkin, että Ben & Annan deodorantit ovat kestosuosikkejani. Ben & Annalta on tullut uutuutena kolme soodatonta deodoranttia, jotka sopivat nyt myös herkälle iholle. Sooda luonnonkosmetiikan deodoranteissa saattaa herkimmillä ärsyttää kainaloiden ihoa, mutta näissä uusissa tuotteissa ei sitä ongelmaa ole, sillä sooda on korvattu magnesiumilla.

Valitsemani Japanese Cherry Blossom tuoksuu hedelmäisen ihanalle ja kukkaiselle. Uudesta sensitive-sarjasta löytyy myös kaksi muuta tuoksuvaihtoehtoa; raikas Lemon Lime sekä miehisempään makuun Highland Breeze. Tyhjän putkilon voi muiden Ben & Annan pakkausten mukaan kierrättää kartonginkeräykseen (ja sanoa heipat turhalle muoville!).

Geisha Shaver

Geisha Shaver

Jos haussa on zero waste -vaihtoehto sheivaukseen, niin Geisha Shaver on ihan ykkönen! Shaverin metallinen varsi on käytännössä ikuinen ja vaihdettavat partaterät voi tylsyttyään laittaa metallinkeräykseen – tästä ei siis synny lainkaan muovijätettä. Geisha Shaverin omistajana säästää myös rahaa, sillä muoviset höylät ja vaihtoterät ovat usein järkyttävän kalliita. Geisha Shaverin metalliset vaihtoterät monipakkauksessa maksavat sen sijaan vain muutaman euron. Shaverin mukana tulee valmiiksi viisi terää, jotka riittävät jo pitkäksi aikaa.

Geisha Shaver on painavampi muovisiin höyliin verrattuna ja käyttö voi alussa vähän jännittää. Sheivailu on turvallista, mutta kannattaa varmuuden vuoksi aloittaa helpoista kohdista, kuten sääristä ja muistaa myös sheivaussaippua. Tällä saa kyllä niin sileää jälkeä aikaan, että muuhun ei ole enää paluuta. Ja onhan tuo ruusukultainen sheiveri aika kaunista katseltavaa kylppärissä!

Ecodenta Black Whitening hammastahna

Ecodenta Black Whitening -hammastahna

Ecodentan hammastahnat ovat meillä olleet käytössä jo useamman vuoden ja ne kuuluvatkin ehdottomasti parhaisiin luonnonkosmetiikan hammastahnoihin. Tämä valkaiseva, musta hiilihammastahna on yksi suosikeistani raikkautensa ja valkaisutehonsa ansioista. Tässä Black Whitening -tahnassa ei ole fluoria, mutta sitä löytyy monista muista Ecodentan hyväksi todetuista hammastahnoista.

Attitude Orange Leaves -saippua

Attitude Super Leaves -saippua

Kokonaan vegaaniselta Attitudelta löytyy hinta-laatusuhteeltaan huippuhyvät luonnolliset nestesaippuat. Valitsin tällä kertaa Orange Leaves -saippuan, joka pääsi piristämään appelsiinin tuoksullaan keittiösaippuana. Pakko kehua myös pullon kokoa, sillä melkein puoli litraa riittää käytössä pitkään.

Tästä pääset vielä selailemaan House of Organicin -alekuvastoa, josta löytyy kymmenittäin muitakin huipputarjouksia. Kivoja hetkiä luonnonkosmetiikkashoppailujen parissa!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti