Matkustus

Shelter Bali – aamupalafanin paratiisi

Shelter Bali vegaani

Nyt on aika muistella vähän Balin reissua ja jakaa parhaat vinkit Balilla syömiseen. Ajattelin postailla näistä Balin ruokapaikoista muutamassa osassa, sillä reissun aikana tuli koluttua niin monta ravintolaa ja kahvilaa läpi, ettei niitä millään saa puserrettua yhteen postaukseen. Ensimmäisenä olisi vuorossa mielettömän viihtyisä Shelter Bali, joka on ehdottomasti jokaisen vegaanin must-visit kohde Seminyakissa.

Shelter BaliShelter Bali ei ole kokonaan vegaaninen paikka, mutta vegaanit on huomioitu listalla oikein ruhtinaallisesti – valinnan vaikeudelta ei voinut täälläkään välttyä! Tultiin Shelteriin myöhäiselle aamupalalle ja saatiin pöytä heti ilman jonotteluja. Suositussa paikassa ihmisiä riitti, mutta onneksemme ei jonoksi asti. Shelter Bali tarjoilee aamupalan lisäksi myös lounasta ja muuta purtavaa päivittäin ilta kuuteen saakka.

Shelter Bali vohvelit
Shelter BaliMeillä lähti tilaukseen vohvelit, tofu scramble -lautanen, tuorepuristetut mehut, hedelmälautanen kookosjugurtilla ja tietysti kahvia. Annokset oli ihan valtavia, eikä millään jaksettu syödä koko settiä loppuun asti kaksin. Balilla tulee melkein huomaamatta syötyä tosi paljon hedelmiä, marjoja ja vihanneksia ja tämäkin oli just sellainen “eat the rainbow” -aamupala! Jos Balin reissu on suunnitteilla (tai vaikka ei olisikaan), niin menua pääsee kuolaamaan tästä jo etukäteen.

Shelter Bali aamupala
Shelter Bali aamupalaYksi parhaista jutuista Balilla on tuoreet mehut, joita varsinkin tuolla helteessä tekee tosi paljon mieli. Näissä Shelterin mehuissa oli toisessa omenaa, punajuurta, porkkanaa sekä inkivääriä ja toisessa kurkumaa, ananasta, porkkanaa ja inkivääriä – superhyvää ja terveellistä.

Shelter Bali
Shelter Bali vegaaniBalin hintataso on Suomeen verrattuna todella alhainen, joten myös tällaisissa paremmissa paikoissa saa syödäkseen hyvin edullisesti. Tämä koko kahden hengen setti maksoi yhteensä reilut 20 euroa. Iso suositus Shelterille ❤️

Shelter BaliJl. Drupadi 1 No.2Seminyak

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti