Lifestyle

Täydellinen viikonloppu: joogaa, aamupalaa, kirppisostoksia…

OH MY GOODNESS aamupala banana bread

Mikä ihana aurinko ja lämpö meitä viikonloppuna hemmottelikaan. Näitä säitä on odotettu hartaasti ja tuntuu, että heräsin itsekin viimein jostain talviunesta – kesä on taas täällä! Lauantaiksi olin varannut joogatreffit, mutta muuten nautin vapaista ilman erikoisempia suunnitelmia.

OH MY GOODNESS jooga, HelsinkiAikainen herätys ei haitannut, sillä pääsin heti aamusta rentoutumaan OHMYGOODNESSin joogamatolle, yin-tunnille. Yin-jooga on astangan ohella suosikkini, sillä se on ihanaa vastapainoa muuten kiireiselle elämäntyylille ja rankalle salitreenille. Yinin jälkeen kehoon virtaa sellaista energiaa, että huh! Best feeling.

OH MY GOODNESS aamupalaJoogan jälkeen siirryttiin kahvilan puolelle aamupalalle. Tilasin vihersmoothien ja taivaallisen banaanileivän. Aamiainen kruunasi vielä muutenkin täydellisesti alkaneen päivän! OHMYGOODNESSin aamupala on mielestäni yksi Helsingin parhaista: terveellistä, mutta niin hyvää!

Kirppislöydöt ReloveJoogan ja aamupalan jälkeen oli vuorossa second hand -shoppailua. Tällä kertaa piipahdin Reccissä ja Relovessa ja mukaan lähti pari ihanaa löytöä: vaaleanpunainen spagettiolkaiminen samettitoppi, musta perusbleiseri ja superkauniit kultaiset korvikset. Ihan parasta kesäpuuhaa hypätä fillarin selkään ja tehdä kunnon kirppiskierros.

VG WOK JänöVegaaninen lippakioski Jänö koki pienen muodonmuutoksen, kun sen tilalle avattiin lauantaina niin ikään kokonaan vegaaninen VG Wok. Ja sehän piti päästä heti testaamaan! Listalta löytyi laaja valikoima vietnamilaisia annoksia nuudeliwokeista kevätkääryleisiin. Voi olla, että kesän aikana tulee testattua koko lista läpi 😄 Annokset oli nimittäin tosi maukkaita, isoja ja edullisia. Jänön makkaraperunoita tulee kyllä silti ikävä!

Päivän päätteeksi mentiin vielä poikaystävän kanssa nauttimaan upeasti ilta-auringossa hehkuvasta Töölöstä. Mehujäätä ja käsi kädessä kävelyä. Helsinki on aika kaunis (ja romanttinen) kesäisin!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti