Kauneus

Oilixia – luonnonkosmetiikkaa ainutlaatuisista ainesosista

Oilixia tuotteet

Ylellinen, leikkisä ja laadukas ovat oikeat sanat kuvailemaan Oilixia-brändiä. Sain näitä täydellisissä karkkiväreissä hehkuvia Oilixian tuotteita testiin yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa ja nyt aionkin jakaa omia Oilixia-kokemuksiani teidän kanssa. Lähdin testaamaan tuotteita ilman mitään ennakko-odotuksia, sillä brändi oli vielä hetki sitten itselleni täysin tuntematon.

Oilixia on kokonaan vegaaninen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka valikoimissa on tällä hetkellä kolme tuotetta: kasvojen puhdistusaine sekä kaksi erilaista kasvoöljyä. Oilixian raaka-aineet ovat tarkoin valittuja ja ympäri maapallon kerättyjä. Osa tuotteiden ainesosista on suurelle joukolle vielä tuntemattomia, mikä tekeekin Oilixiasta niin ainutlaatuisen tässä luonnonkosmetiikan koukuttavassa maailmassa.

Jos kaipaat kylppärinkaappiisi oikeasti toimivaa, laadukkaista raaka-aineista valmistettua luonnonkosmetiikkaa, niin Oilixiaan kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin. Tuotteiden hinnat eivät ole halvimmasta päästä, mutta oikeasti harkituista ja iholle ihmeitä tekevistä raaka-aineista mielellään maksaakin hieman enemmän. Hetki Oilixia-tuotteiden parissa on myös ihanaa luksusta tavallisina arkiaamuina ja -iltoina. Tutustutaan seuraavaksi tarkemmin itse tuotteisiin.

Oilixia tuotteet

Oilixia Austaralian Kakadu Plum Gummy Cleanser -putsari

Tämä Gummy Cleanseriksi* kutsuttu Oilixian tuote on tarkoitettu meikinpoistoon ja ihonpuhdistukseen. Purkkaputsarinakin tunnetun tuotteen koostumus on paksua ja tahmeaa, kuin sulanutta purkkaa! Jännittävä purkkaputsari on yhdistelmä geelimäistä ja öljymäistä tuotetta ja siinä yhdistyvätkin molempien parhaat puolet: pesuteho ja hoitavuus.

Tuotetta levitetään ensin kuiville kasvoille, jonka jälkeen vettä lisätään vähän kerrallaan. Purkkaputsari muuttuu veden kanssa juoksevaksi ja irrottaa todella tehokkaasti kaiken meikin. Tämän Oilixian Gummy Cleanserin kanssa välillä ylitsepääsemättömän vaivalloiselta tuntuva meikinpoistohetki sujuu hauskasti ja tehokkaasti!

Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser

Oilixia Explorer Blend -kasvoöljy

Hurahdan päivä päivältä enemmän kasvoöljyihin. Tämä Oilixian Explorer Blend* on iholla täydellisen kevyt ja imeytyy kuin huomaamatta. Parinkymmenen eri kasviöljyn sekoitus tekee ihmeitä kasvoille antioksidanttien, rasvahappojen ja vitamiinien vaikutuksesta. Tämä tehopakkaus sisältää myös A-vitamiinin johdannaista eli retinolia, jonka on huhuttu olevan esimerkiksi Kim Kardashianin ihonhoidon salaisuus… Retinoli hidastaa ihon ikääntymistä ja sillä on myös ihoa uudistava, silottava ja kiinteyttävä vaikutus. Oilixian tuotteissa retinoli on peräisin cacay-pähkinästä, jota kasvaa Etelä-Amerikan sademetsissä.

Kasvoveden jälkeen levitän tätä muutaman tipan iholle iltaisin. Kevyenä öljynä tämä sopii käytettäväksi myös meikin alle, mutta itselläni riittää aamuisin yleensä pelkkä kasvoveden suihkiminen. Explorer Blend sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erityisen toimiva normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Täydellinen valinta myös tulevaan kesään!

Oilixia Explorer Blend Facial oil

Oilixia Amazonian Cacay -kasvoöljy

Suloisessa persikanvärisessä pullossa koreileva Amazonian Cacay -kasvoöljy* on todella ravitseva ja ihanteellinen varsinkin kuivalle iholle. Myös tämä tuote sisältää cacay-öljyä ja retinolia, jolla on tehokas anti-ageing -vaikutus. Tuotteen sisältämät kasviöljyt myös kosteuttavat, kirkastavat ja suojaavat ihoa.

Kuivat kohdat ja talvi-iho nauttivat tästä kasvoöljystä eniten. Kun iho janoaa ylimääräistä kosteutusta ja kimmoisuuden tunnetta, levitän tätä kasvoille nukkumaan mennessä. Aamulla iho tuntuu superpehmeältä ja inhottava kiristyksen tunne pysyy pitkään poissa. Näistä kolmesta tuotteesta tässä Amazonian Cacayssa tuoksu on kaikista huumaavin: sekoitus ihanaa tropiikkia ja makeutta, kuitenkaan olematta yhtään keinotekoinen.

Oilixia Amazonian Cacay facial oilOilixian tuotteet ovat Hyvinvoinnin Tavaratalossa* 20 % alennuksessa toukokuun loppuun (31.5.) asti. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tarjous ja poimia ihanat luksustuotteet omaan ihonhoitorutiiniin huomattavasti edullisemmin!

*mainoslinkki

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti