Kauneus

Alkukevään kosmetiikkasuosikit

Pixi beauty luomiväri

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Talvipakkasten jälkeen on aika vaihtaa kosmetiikan puolella tuotteet keväisempiin! Poimin alkukevään suosikkituotteet niin meikkien, ihonhoidon kuin hiustuotteiden joukosta.

1. Pixi Beauty -luomivärit

Sain Pixi Beautylta ihanan PR-lähetyksen ystävänpäivän aikaan. Vaaleanpunaisesta paketista paljastui kaksi Eye Reflections Shadow Palette -luomiväripalettia sekä kolme luomivärisivellintä. Paleteissa on sekä kimaltavia että mattaisia sävyjä, jotka sopivat hyvin niin arkimeikkiin kuin juhlavampaankin lookiin. Pidän etenkin neutraaleista lämpimistä sävyistä, joten nämä paletit olivat täydellinen lisäys meikkikokoelmaan. Muut luomivärit ovat unohtuneet kokonaan, sillä näistä löytyy aina tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva sävy!

Pysyvyys näissä on myös ihan omaa luokkaansa. Värit ovat todella pigmenttisiä ja levittyvät nätisti. Pixi Beautyn tuotteet ovat luonnollisesti eläinkokeettomia ja suuri osa tuotteista myös vegaanisia. Pixin tuotteita saa Suomessa tilattua esimerkiksi Kicksistä tai Eleveniltä.

dusty girls aurinkopuuteri

2. Dusty Girls -aurinkopuuteri

Meikkilinjalla jatketaan myös toisen suosikin kohdalla. Yhdestä tilaamastani vegaanisesta kosmetiikkaboxista sain australialaisen Dusty Girls Bronzerin, joka on siis luonnollisista ainesosista valmistettu mineraaliaurinkopuuteri. Kaikki Dusty Girls -tuotteet ovat vegaanisia ja mahdollisimman luonnollisia myös ainesosiltaan. Tämä aurinkopuuteri on todella pigmenttinen, joten se riittää käytössä varmasti todella pitkään. Se myös levittyy todella kauniisti ja antaa raikasta hehkua talven vaalentamalle iholle.

the ordinary vegaaninen aha-happokuorinta

3. The Ordinary -happokuorinta

Kemiallinen happokuorinta saattaa alkuun kuulostaa aika hurjalta. Toisin kuin perinteisessä rakeita sisältävässä mekaanisessa kuorinnassa, kemiallinen The Ordinaryn Peeling Solution -kuorinta puhdistaa ihon turvallisten 30 % AHA-happojen ja 2 % BHA-happojen avulla. Kuorintaneste kirkastaa, syväpuhdistaa ja tasoittaa ihoa.

Happokuorinnan käyttö kannattaa aloittaa rauhassa ja levittää tuotetta vain ongelmakohtiin. Kuorintaneste polttelee aluksi iholla, mutta sitä ei kannata säikähtää. Itse annan kuorinnan vaikuttaa kasvoilla maksimiajan, 10 minuuttia. Iho on kuorinnan jälkeen kirkas ja pehmoinen – tuote on siis todellinen samean ihon pelastaja! Happokuorinta kuivattaa ihoa jonkin verran, joten se vaatii kaverikseen kunnolla kosteuttavan kasvoveden tai -voiteen. Tehokkaita, mutta superedullisia The Ordinaryn tuotteita voi ostaa Eleveniltä.

love, beauty and planet shampoo ja hoitoaine

4. Love, Beauty & Planet -shampoo ja hoitoaine

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä suosikkina ovat testiin saamani ihanat Love, Beauty & Planet sheavoi ja santelipuu -shampoo ja hoitoaine. Nämä menivät heittämällä parhaan tuoksuisten hiustuotteiden kärkeen. Huumaavan hyvä, luonnollinen australialaisen santelipuun tuoksu myös pysyy tukassa pitkään – toisin kuin monissa muissa shampoissa ja hoitoaineissa. Nämä Love, Beauty & Planetin sheavoi ja santelipuu -sarjan tuotteet ovat kosteuttavia, joten ne sopivat etenkin talven kuivattamille ja (luonnon)kiharille hiuksille. Shampoon puhdistusteho on mahtava ja hoitoaine selvittää hiukset tehokkaasti ja tekee niistä ihanan pehmeät!

Love, Beauty & Planetin kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja vastuullisesti tuotettuja. Pullot valmistetaan kierrätysmuovista ja osa tuotannon hiilidioksipäästöistä kompensoidaan. Tuotteita saa ostettua edulliseen hintaan ihan tavallisista marketeista, kuten Citymarketeista ja Prismoista.

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti