Lifestyle

5 x random asia viikonlopulta

Laskiaispullakausi best! Viikonloppuna herkuteltiin itsetehdyillä pullilla, joiden väliin sujahti kaurakermavaahtoa ja tietysti mantelimassaa. Tunnun kuuluvan siihen uhanalaiseen joukkoon, joka syö pullansa hillon sijasta mantelimassalla. Onko siellä muita marsipaanifaneja? 😀

Herkuttelun vastapainoksi aloitin viime viikolla Fitfarmin nettivalmennuksen, joka ainakin näiden reisijumien perusteella tuntuu varsin tehokkaalta. USA:sta saapuivat myös hartaasti odotetut NVGTN:n treenilegginssit, joita pääsin viikonloppuna testailemaan! Nämä ovat korkeavyötäröiset, saumattomat, joustavat, näyttävät hyvältä päällä, eivätkä näy läpi – siis parhaat legginssit ikinä! Ei ihme, että ne myytiin loppuun 10 minuutissa.

Meidän rakas Kerttu täytti viikonloppuna 13 vuotta ♥︎ Muistan ikuisesti sen päivän, kun vappuna 2006 haettiin Kerttuli kotiin. Se oli pieni luppakorvainen rääpäle, jonka suuret silmät katsoivat eri suuntiin. Pari vuotta vanhempi Misty ei aluksi ollut järin innostunut uudesta tulokkaasta, mutta muutamien viikkojen murinan jälkeen ne jo nukkuivat vierekkäin – kuten vielä 13 vuotta myöhemminkin!

Vietettiin viikonloppua kaukana Helsingin hulinasta Savonlinnassa ja käytiin kahvittelemassa Alku-kahvilassa. On aina ilo huomata, miten pikkukaupungeissakin on jo kivasti vegaanivaihtoehtoja tarjolla. Otin kauracappuccinon lisäksi suklaisen brownien vaniljakastikkeella ja oli kyllä herkkua!

Kaupungilla kierrellessä poikettiin myös kierrätyskeskuksessa ja tein ihan superhyvän löydön. Meillä on keittiössä vanhempieni vanhat pinnatuolit (luultavasti 70-luvulta), joita rakastan yli kaiken. Ennen viikonloppua niitä oli neljä kappaletta, mutta nyt viisi! Löysin siis täsmälleen samanlaisen tuolin, joka on vieläpä hiljattain maalattu. Tuoli jäi nyt varalle odottamaan isompaa pöytää, sillä nykyisen ympärille ei oikein mahdu neljää enempää. Nyt vaan silmät auki, että löytyy kuudeskin!

Saatat pitää myös näistä

8 Kommenttia

 • Vastaa
  Asta B.
  06/03/2019 at 14:20

  Ei ei ei, kyllä se laskiaispulla kuuluu hillolla syödä! :-DD No, pilkettä silmäkulmassa sanottuna toki. Pääasia on, että maistuu! Nuo legginsit jäivät kieltämättä kiehtomaan aivan erityisesti. Mä olen tähän mennessä onnistunut löytämään “ihan kivoja” leggareita, mutta jotkut korkeavyötäröiset olisi vielä haussa.

  • Vastaa
   Minna
   19/03/2019 at 20:22

   Haha, kyllä se hätätapauksessa hillollakin menee 😉 Ne on ollu kyllä ihan parhaat käytössä, voin suositella!

 • Vastaa
  Mira / Blinger shimmer -blogi
  06/03/2019 at 14:27

  Enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi edes kokeilla laskiaispullaa marsipaanilla 😀

  • Vastaa
   Minna
   19/03/2019 at 20:20

   Jännä juttu, musta tuntuu että moni on kyllä maistanut mutta ei sitten kuitenkaan tykännyt 😀

 • Vastaa
  Nicola
  06/03/2019 at 14:31

  Ihanan kuuloinen viikonloppu ollut teillä. 😍
  Kerttu ja Misty on ihanan hellyyttäviä.! <3
  Mukavaa viikon jatkoa teille. 🙂

  • Vastaa
   Minna
   19/03/2019 at 20:18

   Oli kyllä ihana viikonloppu <3 Samoin sinulle! 🙂

 • Vastaa
  Hymyillään blogi
  07/03/2019 at 19:53

  Aivan loistavia kuvia :). Tällainen postaus kyllä kiinnostaa ja nam noi laskiaispullat.

  • Vastaa
   Minna
   19/03/2019 at 20:16

   Voi kiitos! Kiva että tykkäsit 🙂

Jätä kommentti