Tapahtumat

Vegemessut 2019: fiilikset ja parhaat poiminnat

vegemessut 2019 Oatly cookies & not milk

Viikonloppuna järjestettiin supersuositut, kokonaan vegaaniset Vegemessut jo kolmannen kerran. Tapahtumassa maistatettiin herkullisimmat uutuudet, tarjottiin tietopläjäys vegaaniseen elämäntapaan ja esiteltiin veganismin trendejä kiinnostavien ohjelmanumeroiden avulla. Vegemessut on tapahtuma, josta löytyy jokaiselle jotakin – olipa sitten vannoutunut vegaani tai vasta kasvipohjaisista vaihtoehdoista kiinnostunut tyyppi. Itseäni kiinnosti ehdottomasti eniten uutuustuotteet, joita sai maistella vatsan täydeltä ständi toisensa jälkeen!

oatly wow no cow

Tässä herkuimmat ja kiinnostavimmat poiminnat:

 

Ben & Jerry’s Coconutterly Caramel’d -jäätelö

Karamellikastiketta, keksimurua, suklaapaloja ja kookosjädeä – tätä on pakko saada lisää! Uutuusmaku tulee kauppoihin maaliskuussa.

Choice Sandwich

Kahden kaurakeksin välissä jätskiä ja marjakastiketta – mahtavaa että vegaanisten irtojätskien määrä kasvaa, näitä tulee nimittäin menemään kesällä!

3 Kaverin Jäätelö Paahdettu manteli & Toscakastike

Ainakin 30 % vähemmän sokeria sisältävä 3 Kaverin uutuusmaku oli kivaa vaihtelua ällömakeiden jätskimaistelujen jälkeen. Jäätelö oli cashewpohjaista ja joukossa oli reippaasti sattumia, nams!

Kaslink Aito Plus -kauravälipalat

Proteiinipitoinen kaurajugurtti, jonka makeus tulee hedelmistä. Kaksi makua: omena-mango ja puolukka-banaani. Ainakin omena-mango on tervetullut meidän jääkaappiin jatkossakin 😍

Ehrmann Vegan Protein Pudding

Ehrmann on tehnyt kaksi vegaanista proteiinivanukasta: karamelli-pähkinä ja suklaa-pähkinä. Näiden proteiinipitoisuus on tosin aika surkea, vain 4,5 g per purkki, kun maitoversioista proteiinia löytyy 20 g. Ihan kiva silti nopeana välipalana, kun tekee mieli vanukasta.

Valio Oddlygood -proteiinivälipalat

Oddlygoodin uuttuusprotskujugurttia löytyy kahta eri makua: Tropical (mango, ananas, passionhedelmä) ja Berry (mansikka, mustikka, puolukka, vadelma). Proteiinivälipaloissa voiton vei tällä kertaa Valio, sillä yhdessä jugurtissa on proteiinia reilut 8 g. Näitä tulee varmasti ostettua, sillä mautkin oli kohdillaan!

Fazer Yosa Oat Block

Tofua muistuttava proteiinipitoinen kaurapala on ihan mahtava keksintö! Maku muistutti paljon tofua, jossa on mukava kauran sivumaku. Tätä täytyy testailla ja kokkailla heti kun kaupasta bongaa.

vegemessut 2019
do no harm apparelVegemessuilta sai taas kotiinviemisiksi hurjan määrän tuotteita messulipun hinnalla. Jaossa oli esimerkiksi Juustoportin uusia kahviin tarkoitettuja barista-kauramaitoja, Magnum-jäätelöitä, Plantin kaurakermoja ja Yosan hedelmillä ja marjoilla maustettuja kaurajuomia. Itse ostin lisäksi “Snickers”-patukoita Vegekaupan pisteeltä ja söpön croptopin Do No Harm Apparelin ständiltä.

ehrman vegaani proteiinivanukas vegan protein pudding
olipa kerran konditoriaVegemessujen jälkeen olo on ihanan inspiroitunut ja toiveikas, kun näkee konkreettisesti suuren joukon innostuksen veganismia kohtaan. Messuilla oli taas aikamoinen väen paljous, joten kiinnostusta selvästi löytyy! Ja arvatkaas mitä! Seuraavia Vegemessuja ei tarvitse odottaa ensi vuoteen, sillä ne järjestetään uudelleen jo tänä syksynä, 28.-29.9.!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti