Kauneus

Unboxataan The Body Shopin kosmetiikkakalenteri

The Body Shop Vegan countdown to new year

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Sain joululahjaksi ihanan The Body Shopin Countdown to New Year -kosmetiikkakalenterin, joka oli tänä vuonna kokonaan vegaaninen! Kalenteriin oli valittu vegaanisia tuotteita seitsemään eri luukkuun – joulun pyhistä uuteen vuoteen.

Tämä Countdown to New Year -kosmetiikkakalenteri on tällä hetkellä The Body Shopin verkkokaupassa todella hyvässä alennuksessa (myös toimituskulut ovat ilmaiset 27.1. asti!). Jos haluat kalenterin vielä hankkia, mutta et halua sisällön paljastuvan, älä selaa tästä pidemmälle! Mennäänpä seuraavaksi katsomaan, mitä kaikkea luukuista oikein paljastui…

Countdown to New Year -kosmetiikkakalenterin unboxaus

vegan countdown to new year kosmetiikkakalenteriLuukku 26: Ensimmäisestä kalenterin luukusta paljastui mangolta ja vihreältä teeltä tuoksuvat kylpypommit. Nämä täytyy ehdottomasti pakata mukaan seuraavalle hotellireissulle, jos huoneesta löytyy kylpyamme! Toimivat kyllä varmasti myös jalkakylvyn tekemiseen, jos ei omaa ammetta omista. Mango löytyy täältä ja vihreä tee täältä.

vegan countdown to new year kosmetiikkakalenteriLuukku 27: Toisesta luukusta löytyi suloinen vaaleanpunainen Coconut Body Scrub eli siis kookoksinen vartalokuorinta. En ehtinyt tätä vielä testaamaan, mutta ainakin tuoksu ja koostumus vaikuttavat lupaavilta! Vartalokuorinta löytyy täältä.

vegan countdown to new year kosmetiikkakalenteriLuukku 28: Seuraavassa luukussa päästiinkin jo kunnolla uuden vuoden tunnelmaan, sillä paketista paljastui kimaltava Metal Eye Liquid eli nestemäinen luomiväri. Tällaiseen tuotteeseen en ollut aiemmin törmännyt, joten oli hauska testata, miten tällainen täysin nestemäinen väri pysyy luomilla. Vaaleanpunainen kimalle mätsäsi täydellisesti uuden vuoden mekkooni, joten käytin tätä aaton juhlameikissä. Tuote oli helppo levittää ja pysyi hyvin koko illan – käytän varmasti toistekin! Luomiväri täältä.

vegan countdown to new year kosmetiikkakalenteriLuukku 29: Tämä punainen paketti piti sisällään hellävaraisen silmämeikinpoistoaineen. Tuote tuli hyvään saumaan, sillä olin juuri saanut tyhjennettyä edellisen silmämeikinpoistoaineputelin. Tällä kamomillaa sisältävällä putsarilla lähtee tehokkaasti esimerkiksi vesiliukoinen eyeliner. Tuote täältä.

vegan countdown to new year kosmetiikkakalenteriLuukku 30: Meikkiteema jatkui myös tässä luukussa ja paketista paljastui Shine Lip Liquid -huulikiilto. Käytän itse enemmänkin huulipunia, joten tämä on jäänyt vielä testaamatta. Tämä lähtee varmasti testiin keväämmällä, kun kaipaa vähän kevyempää vaihtoehtoa huulipunan rinnalle. Huulikiilto täältä.

vegan countdown to new year kosmetiikkakalenteriLuukku 31: Tämä paketti tuntui kädessä hassulta, kun mikään ei heilunut tai kolissut 😀 Syy sille oli tämä supersöpö ja pehmoinen peurapanta! Panta on hyvä apuväline meikin pesemisessä tai kasvonaamion laitossa, sillä se pitää hiukset pois tieltä. Ja miksei tätä voisi käyttää vaikka unimaskinakin! Panta täältä.

vegan countdown to new year kosmetiikkakalenteriLuukku Happy New Year: Viimeisestä, eli vuoden 2019 ensimmäisen päivän luukusta löytyi vielä Japanese Matcha Tea -kasvonaamio. Antioksidanttipitoista matchaa sisältävä naamio toimii anti-pollution periaatteen mukaisesti puhdistaen ihoa ja suojaten sen ilmansaasteilta. Naamio myös kuorii ihoa, joten siitä tulee ihanan puhdas. Naamio löytyy täältä.

vegan countdown to new year kosmetiikkakalenteriTykkäsin kalenterin sisällöstä kokonaisuudessaan tosi paljon ja kiva kun joukkoon oli valittu myös meikkejä. Vegaaniset kosmetiikkakalenterit ovat tähän asti olleet kiven alla, joten mahtavaa että tällainen saatiin vihdoin! Tähtirasia, jossa pienemmät paketit olivat on aika jämäkkää matskua, joten se sopii hyvin säilytysrasiaksi vaikka ompelutarvikkeille, meikeille tai koruille. Aion vielä tuunata sen jotenkin ja täyttää sen sitten tavaroilla säilytystä varten 🙂

Saatat pitää myös näistä

8 Kommenttia

 • Vastaa
  Jasmiina
  11/01/2019 at 17:22

  Hei vitsi miten kiva, että oli kokonaan vegaaninen kalenteri 😍 näyttää kivoilta tuotteilta.

  • Vastaa
   Minna
   12/01/2019 at 15:03

   Jep, näitä oon pitkään odottanutkin! Tuotteet tuli myös tarpeeseen 🙂

 • Vastaa
  Ansku
  11/01/2019 at 17:32

  Tuo kalenteri on kyllä kauniin näköinen!

  • Vastaa
   Minna
   12/01/2019 at 15:03

   No niinpä! Oli ihana piristys avata aina uusi luukku 🙂

 • Vastaa
  Anna/Kello neljän aamukahvi
  11/01/2019 at 21:57

  oh tuo nestemäinen luomiväri kuulostaa mahtavalle! 🙂

  • Vastaa
   Minna
   12/01/2019 at 15:02

   Se oli kyllä yllättävän hyvä! ja niin ihana sävy <3

 • Vastaa
  Mira / Blinger Shimmer -blogi
  13/01/2019 at 12:04

  Mä olen pohtinut pitkään tämän hankintaa kun näyttäisi vielä alesta löytyvän 🙂

  • Vastaa
   Minna
   13/01/2019 at 15:22

   Joo tälle ei alessa jää kyllä paha hinta ollenkaan! 🙂

Jätä kommentti