Kauneus

BeautyLash-kulmaväri testissä

beautylash vegaaninen kulmaväri

Elämää helpottaakseni olin miettinyt pitkään kulmien värjäämistä, mutta sopivaa vegaanista kulmaväriä tähän tarkoitukseen ei meinannut tulla vastaan. Sokoksen kosmetiikkaosastolla pyöriessä bongasin kuitenkin alennuslaarista BeautyLash-kulmavärin, joka oli hetki sitten tullut vastaan myös Rabbit Glow -blogin Instagramissa. Beautylashilla on tuotteessa hyvinkin näkyvällä paikalla Vegan Societyn vegaanikukka-logo, jonka mukaan tuote ei sisällä mitään eläinperäistä eikä sitä ole testattu eläimillä.

Kuten myös hiukseni, omat kulmani ovat hyvin vaaleat. Kulmaväriä oli saatavilla ainakin kolmessa eri sävyssä: ruskeana, tummanruskeana ja mustana. Ruskea sävy vaikutti liian punertavalta omille kulmilleni, joten päädyin tummanruskeaan vaihtoehtoon. Meikkaan kulmat muutenkin tummiksi, joten tummanruskea oli juuri sopiva valinta. Väri soveltuu kulmien lisäksi myös ripsien värjäämiseen, johon musta on varmasti suosituin ja luonnollisesti intensiivisin sävy.

beautylash vegaaninen kulmaväri

BeautyLash-värjäys hoituu nopeasti

Pakkauksesta löytyi selkeät ohjeet, kaksi värituubia ja kaksi harjaa, joista harmaata käytin värin levittämiseen. Lisäksi värjäykseen tarvitsee avuksi öljytöntä meikinpoistoainetta ja vanulappuja. Kulmat on tärkeää puhdistaa huolellisesti ennen värjäystä, jotta väri tarttuu varmasti pieniinkin karvoihin. Värjäysoperaatio onnistui helposti, vaikka useaan kertaan jouduinkin tarkistamaan, että etenen oikeassa järjestyksessä.

Kulmat kannattaa ainakin alussa värjätä yksi kerrallaan, jolloin ajan kanssa on enemmän pelivaraa. Itse pidin ensimmäisen tuubin väriä kulmissa n. 2 minuuttia ja toisen tuubin kehitettä 30-60 sekuntia ennen pois pyyhkimistä. Luonnontilassa kulmakarvani ovat siis todella vaaleat ja imaisivat värin itseensä nopeasti. Lyhyt vaikutusaika riitti hyvin. Väriä kannattaa kuitenkin laittaa reilusti, jotta kulmakarvat värjääntyvät joka puolelta.

Vinkki: suojaa kulmakarvoja ympäröivä iho läpinäkyvällä huultenrajauskynällä, niin väri ei tartu epätoivottuihin kohtiin!

beautylash vegaaninen kulmaväri

Miltä näytti värjäystulos?

Värjäyksestä on kulunut kohta kaksi viikkoa ja kulmat ovat säilyttäneet värin paremmin kuin olisin uskonutkaan. Kulmat näyttävät selkeästi tuuheammilta ilman meikkiä eikä kulmakynällä tarvitse enää värittää tyhjiä aukkoja yhtä paljon kuin aikaisemmin. Värin luvataan kestävän jopa kuusi viikkoa, joten värjääminen useamman viikon syklissä ei todellakaan ole työläs kauneusrutiini.

BeautyLash-kulmavärillä oli hintaa alennuksessa n. 8 euroa normaalihinnan ollessa suunnilleen 12 euroa. Väristä riittää vieläpä kahdeksaan värjäyskertaan, joten skarpimman ilmeen saa aikaan edullisesti.

Saatat pitää myös näistä

9 Kommenttia

 • Vastaa
  EevaRG
  24/01/2019 at 21:36

  Hei ihanaa että löysit tämän ja uskalsit testata mun ja muiden puolesta! 🙂 Mun kulmat on niin järeää matskua jo valmiiksi etten tätä kokeillut, mutta tämä on hyviä uutisia kaikille jotka etsivät vegaanista tuotetta kulmien värjäykseen. 🙂

  • Vastaa
   Minna
   27/01/2019 at 21:43

   No kyllä, kiitos vielä vinkkauksesta! 🙂 Tää toimii superhyvin eli voin vaan suositella!

 • Vastaa
  Riikka M
  24/01/2019 at 21:45

  Tää on munkin ihan lemppari! Kiva että tykkäsit kanssa. Väri tuntuu pysyvän pitkään ja laitto ei tosiaan vie kauaa 🙂

  • Vastaa
   Minna
   27/01/2019 at 21:41

   Joo tää on kyllä niin huippu! Oon ilonen että löyty vihdoin hyvä tuote ja kiva kuulla että väri pysyy oikeesti pitkään! 🙂

 • Vastaa
  Sara-Tuulia
  09/09/2021 at 19:30

  Ite hieman pettynyt. Taittui punertavaan sävyyn eikä tarttunut kun hieman ihoon. 3 kertaa kokeilu ja sama homma. Käytän vaan siis luotto väriä tästä edes mitä oon aikaisemmin myös käyttänyt. Kiva olis nähdä ennen ja jälkeen kuvia kuinka muilla tää väri on tarttunut ☺️

  • Vastaa
   Sara-Tuulia
   09/09/2021 at 19:31

   Ainiin, unohdin mainita että itse käytin mustaa väriä tämän tumman ruskean sijaan

   • Vastaa
    Minna
    13/09/2021 at 16:10

    No onpas harmi kuulla, voiskohan punertavuus johtua sitten tuosta mustasta sävystä? Mutta pitäisi mustankin kyllä tarttua. En nyt osaa sanoa, että mikä siinä voisi olla syynä. En ole itse ostanut tätä suunnilleen vuoteen laminoinnin takia, toivottavasti eivät ole menneet muuttamaan tuotetta tms 😕

 • Vastaa
  Miia J
  12/09/2021 at 13:53

  Hei, minulla on tämä väri ollut kaapissa jo kauan. Kahdesti olen värjännyt ripset ja kulmat, muttei väri tartu! Olisi kiva onnistua värjäyksessä.
  Kertoisitko, mitä puhdistusainetta käytät? Nimi olisi kiva tietää ja mistä saa ostettua. 🙂

Jätä kommentti