Koti ja sisustus

Hyväntuoksuinen koti helposti

hyväntuoksuinen koti

Kuka muu rakastaa sitä, että kotona tuoksuu ihanalta ja puhtaalta? Tämä postaus onkin omistettu erilaisille huonetuoksuille, joilla saa luotua kotiin miellyttävän tuoksun vähällä vaivalla. Kodin täytyy kuitenkin olla puhdas – älä siis yritä peittää epäsiistin kodin hajua huonetuoksuilla, jolloin menet vain ojasta allikkoon! Pitkän päivän jälkeen on mukavaa, kun vastassa on hännän heiluttajien lisäksi hyväntuoksuinen koti.

hyväntuoksuinen kotiVirolaiselta Joikilta löytyy useampi vaihtoehto valloittaviin, mutta maltillisiin tuoksuihin kynttilöiden, diffuusereiden sekä tuoksupussien joukosta. Tärkeintä itselleni on tuotteiden luonnollisuus, jonka vuoksi valikoin kotiin tulevat tuoksut huolellisesti. Joikin tuotteet ovat myös kauniita ja yksinkertaisia, joten ne sopivat ihanasti sisustukseen.

joik tuoksukynttilä

Tuoksukynttilät

Näin pimeään vuodenaikaan ja jouluna tykkään polttaa paljon kynttilöitä. Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että kaikki kynttilät eivät olekaan vegaanisia, sillä niiden valmistukseen on voitu käyttää eläinrasvasta tehtyä steariinia tai mehiläisvahaa. Joik valmistaa kynttilät soijavahasta, joten ne sopivat vegaanienkin iloksi. Meillä on tänä jouluna poltettu “Oh, Christmas tree” -tuoksukynttilää, joka tuoksuu aivan aidolle kuuselle. Muovikuusen kaveriksi täydellinen valinta! Houkuttelevan kuuloiset tuoksukynttilät, kookosta ja ananasta sisältävä “Paradise island” sekä laventelia ja myskiä sisältävä “Sweet Dreams” täytyy napata seuraavalta Viron reissulta mukaan!

joik huonetuoksu

Huonetuoksut

Kotiin saan lempeän tuoksun diffuuserin avulla. Kyseessä on siis öljyjä sisältävä kaunis pullo, johon asetetaan tikkuja. Tikuista tuoksu leviää huoneeseen ja voimakkuutta voi säädellä tikkujen määrää lisäämällä tai vähentämällä. Meillä on olohuoneessa Joikin Chérie -tuoksu, joka sisältää mustaherukan, päärynän, vaniljan, persikan ja appelsiininkukan vivahteita. Tuoksu on hienostunut ja aavistuksen makea – täydellinen talven piristykseksi.

hyväntuoksuinen koti, joik huonetuoksu

Tuoksupussit

Kätevä kikka hyväntuoksuiseen kotiin on pienet ja sievät tuoksupussit. Tuoksupussin voi laittaa roikkumaan esimerkiksi kylpyhuoneessa pyyhekoukkuun, josta se levittää ihanaa tuoksua ympärilleen. Jo yksi pieni pussukka riittää hyvin tuomaan raikasta tuoksua pienehköön kylppäriin. Meillä on tällä hetkellä Joikin aprikoosin ja freesian tuoksuinen pussukka, joka on yksi suosikeistani. Tuoksupussi on läpikuultava ja se sisältää pieniä tuoksuhelmiä. Sen voi sujauttaa myös esimerkiksi liinavaatekaappiin, jolloin lakanat ja pyyhkeet saavat puhtaan raikkaan tuoksun. Tuoksun luvataan riittävän ainakin kahdeksi kuukaudeksi ja lopuksi helmet voidaan imuroida, jolloin ne samalla raikastavat myös imurin!

joik tuoksupussi kylpyhuoneeseenItse olen herkkä voimakkaille tuoksuille, mutta Joikin tuotteet ovat sopineet todella hyvin. Joikin sisutustuotteita voi toistaiseksi ostaa vain Virosta, mutta Miraz-verkkokaupasta löytyy ainakin valikoima muita Joikin tuotteita, kuten kosmetiikkaa.

Saatat pitää myös näistä

6 Kommenttia

 • Vastaa
  Mira / Blinger Shimmer -blogi
  27/12/2018 at 12:53

  Joikin tuotteisiin pitää ehdottomasti tehdä lähempää tuttavuutta 🙂

  • Vastaa
   Minna
   04/01/2019 at 22:01

   Suosittelen, aivan ihania ovat! ❤️

 • Vastaa
  Mari_Shopaholic
  28/12/2018 at 07:26

  Tuoksukynttilät on mun heikkous! Voisin kyllä keväällä kokeilla tuollaista diffuuseria, kun kynttiläaika alkaa olla ohitse 😀

  • Vastaa
   Minna
   04/01/2019 at 22:02

   Sama juttu, niitä polttaisi mielellään vuoden ympäri, vaikka kesään tosiaan sopiikin diffuuseri ehkä paremmin 😄

 • Vastaa
  Iina / MouMou
  28/12/2018 at 14:27

  Mä niin rakastaisin näitä, mutta mies ei voi sietää! 😀

  • Vastaa
   Minna
   04/01/2019 at 22:02

   Voi ei 😅 siinä tapauksessa täytyy kyllä sitten vaan mennä sen herkkänenäisemmän mukaan 😄

Jätä kommentti