Ruoka

Vegaanin pasta carbonara

vegaaninen pasta carbonara

Pasta carbonara on klassinen italialainen ruoka-annos, joka tavallisesti valmistetaan pekonista. Täydellisen carbonaran reseptiä on tullut hiottua useamman kattilallisen verran ja viimein se on valmis julkaistavaksi täälläkin. Tässä vegaanisessa versiossa pekonin tilalla maistuu rapeaksi paistettu soijaleikkele, jonka maku muistuttaa poikaystävän mukaan yllättävän paljon pekonia (itse en ole pekonia koskaan maistanut). Pasta carbonara on todella kermaista ja täyttävää, joten se sopii hyvin pimeiden iltojen lohturuuaksi. Pasta on helppo valmistaa eikä siihen kulu kauaa aikaa kiireisenä arki-iltanakaan. Olkaapa hyvät, tästä ei pasta paljoa parane!

Vegaaninen pasta carbonara neljälle

10 kerää tagliatelle-pastaa
1 pkt Bon Soya soija-viherpippurileikkelettä
2 dl kaurakermaa
1 valkosipulinkynsi
100 g vegaanista Violifen parmesania
Öljyä paistamiseen
Suolaa
Mustapippuria

1. Pilko soijaleikkele pieniksi suikaleiksi ja ruskista se pannulla öljyssä murskatun valkosipulin kanssa.
2. Keitä pasta ohjeen mukaan kattilassa ja kaada ylimääräinen vesi pois.
3. Siirrä kattila takaisin liedelle pienelle lämmölle ja lisää kaurakerma, raastettu parmesan ja ruskistetut soijaleikkeleet.
4. Kuumenna pastaa, kunnes parmesan on sulanut ja mausta suolalla ja ripauksella mustapippuria.

vegaani pasta carbonara

Saatat pitää myös näistä

1 kommentti

  • Vastaa
    Sini
    26/11/2018 at 09:03

    Tätä täytyy testata. Näyttää taivaalliselle ❤️

Jätä kommentti