Kauneus

Luonnonkosmetiikan huulipunat testissä

luonnonkosmetiikka huulipunat

Olen saanut päivitettyä meikkilaatikon sisältöä taas hieman lisää luonnonkosmetiikan tuotteilla, joten ajattelin esitellä teille muutamat testissä olleet huulipunat. Luonnonkosmetiikan huulipunat ovat aika haastavia hankintoja, sillä koostumus ja pysyvyys ovat toisinaan vähän niin ja näin. Harmittavan monet tuotteet sisältävät myös mehiläisvahaa, joten tuotteen vegaanisuus rajaa valikoimaa entisestään. Testaamistani tuotteista kolme on hieman hintavampia vaihtoehtoja, mutta joukosta löytyy myös yksi edullinen yllättäjä!

pinch of colour huulipuna pinch of colour huulipuna

Pinch of Colour Matte Velvet Waterless -huulipuna

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Suomessa vasta hiljattain lanseerattu jenkkimerkki Pinch of Colourin Matte Velvet Waterless -huulipuna sävyssä Aria. Puna tuntuu ja näyttää nimensä mukaisesti samettiselta, eikä todellakaan kiristä huulilla kuten useat muut mattatuotteet. Sävy on klassinen ja sopii hyvin ihan tavalliseen arkikäyttöön. Mattapuna pysyy huulilla hyvin, vaikka syömisen jälkeen se saattaakin kaivata pientä lisäkerrosta. Pinch of Colourin tuotteiden raaka-aineissa tai niiden valmistuksessa ei muuten käytetä lainkaan vettä! (Tuote saatu.)

juice beauty huulikiilto juice beauty huulikiilto

Juice Beauty Liquid Lip -huuliväri

Tämä Juice Beautyn Liquid Lip -huuliväri sävyssä Drew on i-h-a-n-a! Ensin vierastin vähän kiiltävämpää koostumusta, sillä huulikiillot eivät pitkään aikaan ole olleet oma juttuni. Tässä tuotteessa kiilto ei kuitenkaan korostu liikaa ja peittävyys on huulipunan luokkaa. Ja paras juttu: ei tahmaa ollenkaan! Huuliväri tuntuu miellyttävältä ja hoitaa huulia öljyjen ja hedemäseerumin ansiosta. Koska tuote on nestemäinen ja öljypohjainen, pitää sitä lisätä päivän mittaan ja etenkin syömisen jälkeen.

juice beauty huulipuna juice beauty huulipuna

Juice Beauty Satin Lip Cream -huuliväri

Toinen testissä ollut tuote Juice Beautylta on Satin Lip Cream -huuliväri, jonka koostumus on pehmeä ja pigmenttinen. Cabernet-värisävy on hieman kylmä, täydellisen punainen, joka sopii tosi hyvin syksyyn ja talveen. Suoraan puikosta on hieman vaikea saada puna levittymään tasaisesti, joten kannattaa käyttää apuna joko rajauskynää tai huulipunasivellintä. Lopputulos on puolikiiltävä ja miellyttävän tuntuinen, sillä se sisältää kosteuttavia ainesosia. Tuote ehkäisee myös ikääntymisen merkkejä sen sisältämän seerumin ansiosta.

fruu sikin huulivoide fruu skin huulivoide

Fruu Skin Colour Balm -huulivoide

Viimeisenä tuotteena on vielä Fruu Skin huulivoide sävyssä Mulberry, jolla saa huulille helposti ja edullisesti upean puolimattaisen värin! Tykkään tästä hieman violettiin taittavasti sävystä todella paljon ja tuote onkin ollut kovassa käytössä jo pitkään. Lopputuloksesta tulee yllättävän pigmenttinen. En yleensä käytä huulivoiteita sen vuoksi, että ne loppupeleissä vain kuivattavat huulia ja sitten loputon kierre onkin valmis. Tämän Fruu Skin -huulivoiteen kohdalla sellaista ei kuitenkaan tapahtunut, joten voin huoletta käyttää sitä vaikka päivittäin. Vesimeloni-mango-kookos -makuyhdistelmässäkään ei varsinaisesti ole valittamista, nams!

Mikä on teidän suosikkipuna?

Saatat pitää myös näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa
  Kisu
  23/11/2018 at 11:04

  Moikka 🙂 Mistä tuota Fruuta voi ostaa?

 • Vastaa
  Tuula
  25/11/2018 at 09:57

  Olen myös lähes kokonaan siirtynyt luonnonkosmetiikkaan viime vuosien kuluessa. Muita kuin luonnonkosmetiikan huulipunia en ole koskaan voinut käyttää, huulet menee rikki. Osassa luonnonkosmetiikasta myös. Siksi oli ihana löytää Zuii-tuotesarja. Siinä on ohuita pieniä huulipuikkoja, niitä pystyn käyttämään!

  • Vastaa
   Minna
   25/11/2018 at 18:27

   Mukava kuulla että luonnonkosmetiikasta on löytynyt sopivia tuotteita 🙂 Itse en ole Zuii:ta vielä päässyt testamaan, joten täytyypä tutustua noihin huulipuniin tarkemmin – kiitos vinkistä! 🙂

Jätä kommentti