Kahvilat ja ravintolat

Green Hippo Cafén Brunssilla

Green hippo cafe brunssi

Helsingin kahvilatarjonta sai tänä kesänä täydennystä supersöpöstä Punavuoren Green Hippo Cafésta. Tästä blogiystävällisestä paikasta onkin tullut jo vakkari lounas- ja kahvittelumesta, mutta brunssi oli pitkään testaamatta. Siihen tuli kuitenkin sunnuntaina muutos, sillä suuntasimme poikaystävän kanssa hemmottelemaan itseämme ihanalla brunssilla!

green hippo cafe chiavanukasVegaanisia vaihtoehtoja Green Hippo Cafésta löytyy paljon: smoothie bowleja, avokadopastaa, chiavanukasta, avokadoleipää, kauramaitokahveja… 18,50 € maksava brunssi sisälsi bowlin tai chiavanukkaan, avokadoleivän tai pannarit, mehua, kahvia ja makean brownies-tyylisen herkun. Koko setistä sai kyllä vatsan todella täyteen, joten mitään ei oikeastaan jäänyt kaipaamaan.

green hippo cafe brunssiErityisesti pannarit oli ihan täydellisiä raikkaiden marjojen kanssa. Toinen lemppari oli chiavanukas, jonka granola on vaan ihan törkeän hyvää. Tässä viihtyisässä kahvilassa viettää mielellään aikaa sunnuntaiaamuna oman rakkaan tai ystäväporukan kanssa. Onneksi Helsingistä löytyy paljon kivoja brunssipaikkoja, jotka tuo vähän piristystä kaamoksen keskelle!

green hippo cafe pannaritGreen Hippo Café, Punavuorenkatu 2, Helsinki

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti