Muoti

Matt & Nat Kintla – vegaaninen käsilaukku

matt and nat kintla laukku

Saanko esitellä uuden ihanuuteni: Matt & Nat Kintla -laukku! Vegaaninen, ekologinen, moderni ja ajaton. Ja niin tyylikäs! Olin tätä kyseistä laukkua katsellut sillä silmällä jo kolme vuotta, joten uskalsin viimein sen hankkia. Pakettia avatessa onnittelin vielä itseäni hyvästä valinnasta – laukku oli täydellinen ja vielä laadukkaamman tuntuinen, mitä olin pelkkien kuvien perusteella ajatellut.

matt and nat kintla Matt & Nat on kokonaan vegaaninen brändi, eli kaikki tuotteet valmistetaan ilman eläinperäisiä materiaaleja, kuten nahkaa. Laukku ei sen sijaan tunnu yhtään “muoviselta”, päinvastoin! Fun fact: tähän laukkuun on tekovaiheesa uponnut 20 kierrätettyä muovipulloa. Matt & Nat muuntaa vuosittain noin 3 miljoonaa muovipulloa käsilaukuiksi ja muiksi asusteiksi! Valikoimista löytyy laukkujen lisäksi myös kenkiä, aurinkolaseja ja lompakoita, joista osa on saanut uuden elämän palvelleensa ensin polkupyörän kumina.

matt and nat kintlaKintla on ainakin omaan tarpeeseeni juuri sopivan kokoinen työkäyttöön tai vaikka kaupungille. Kaksi isompaa puolta ja pari pienempää taskua helpottavat tavaroiden löytämistä (naisten käsilaukut, you know). Kintlan mukana tuli myös pidempi hihna, mutta ainakin toistaiseksi olen kantanut sitä ihan vaan kädessä. Painavia tavaroita kuljettaessa hihna on varmasti kätevä ja tulee käyttöön myös silloin, kun tarvitsee kaksi kättä vapaaksi.

Laukku on todella tukevan tuntuinen ja pysyy ryhdikkäänä paikallaan ollessakin. Kintlassa on myös sisäänrakennettu suoja läppärille. Sinne sujahtaa 13″ Macbook niin huomaamattomasti, että täytyy välillä ihan tarkistaa oliko läppäri edes mukana!

Oman Kintlani löysin Zalandosta, mutta myös Matt & Natin oma verkkokauppa toimittaa Suomeen.

Mitä tykkäätte Kintla-uutukaisesta?

Saatat pitää myös näistä

8 Kommenttia

 • Vastaa
  Katta /Arki(paska)ruokaa
  20/10/2018 at 11:31

  Upea laukku! Itsellä on uuden laukun osto edessä. Tuollaista perusmustaa olen vähän tuumaillut. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • Vastaa
   admin
   24/10/2018 at 15:54

   Kiitos! Se on kyllä upea ja parasta kun menee kaiken kanssa 🙂

 • Vastaa
  Mira / Blinger Shimmer -blogi
  20/10/2018 at 18:08

  Eipä kyllä uskoisi mistä laukku on valmistettu – upea! 🙂

  • Vastaa
   Minna
   24/10/2018 at 15:56

   No sanopa muuta! 🙂 Oli kyllä kaikin puolin hyvä ostos.

 • Vastaa
  Teresa S
  21/10/2018 at 00:59

  Tuosta on ihan pakko tykätä, kun kyseessä on kierrätysmateriaali. Saakohan nuo laukut muutettua taas raaka-aineeksi voisi palauttaa kun hankkii uuden. Kaunis laukku.

  • Vastaa
   Minna
   24/10/2018 at 15:57

   Jep, kierrätysmateriaalit best! Tuota en muuten tiedä, täytyypä yrittää selvittää 🙂 Tästä en kyllä helpolla luovu 😁

 • Vastaa
  NelliL
  21/10/2018 at 08:12

  Kiva laukku 🙂

Jätä kommentti