Kauneus

Alkusyksyn kosmetiikkasuosikit

Muutamia kosmetiikkahankintoja on tullut tehtyä tänä syksynä, joten ajattelin esitellä nämä ihanuudet täällä blogin puolellakin. Tässä siis omat suosikkini iholle, kasvoille ja hampaille:

Lush Plum Rain -suihkugeeli

Sain Lushilta ihanan yllätyspaketin, josta paljastui muun muassa tämä täydellisesti syksyyn sopiva Plum Rain -suihkugeeli. Kuten muutkin Lushin tuotteet, myös tämä suihkugeeli tuoksuu niin herkulliselta, että suihkussa tekisi mieli lotrata kerralla koko pullo… Pullo on muuten tehty 100 % kierrätysmuovista ja korkin voi palauttaa Lushin liikkeeseen uusiokäyttöä varten. Sopii siis hyvin ekologisempia vaihtoehtoja kaipaaville!

The Humble Co. Charcoal -hammastahna

The Humble Co.:n hammastahnan ostin Tallinnan reissulta vähän Ruohonjuuren tyyppisestä ekokaupasta. Saman merkin hammasharjat, Humble Brushit ovat varmasti monelle tuttuja, mutta tämä hammastahna oli ainakin itselleni uusi löytö! Humblen hammastahna on luonnollinen vaihtoehto, mutta hammaslääkäreiden kehittämänä siinä on kaikki tarvittava hampaiden suojaamiseen. Suomessa kyseistä tahnaa saa ostettua ainakin House of Organicilta ja Natural Goods Companylta. Hinta on hieman edullisempi kuin muissa vastaavissa hiilihammastahnoissa, noin 4-6 euroa.

Dr. Konopka’s Deep Cleansing Face Hot Scrub -kuorinta

Tallinnasta ostin myös Dr. Konopka’sin kasvojen kuorinta-aineen. Dr. Konopka’sin tuotteiden teho perustuu jo 1930-luvulla kehiteltyihin yrttisekoituksiin, joiden salaisuudet ihonhoidossa ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle. Ja kyllä muuten tehoaa! Kuorinnassa on lievästi lämmittävä ominaisuus ja kuorivissa rakeissa on todella hieno koostumus, joten tuote puhdistaa ihoa hellästi, mutta tehokkaasti. Metallinen tuubi on mukavaa vaihtelua muovipakkauksille, tuubin voi kierrättää metallinkeräykseen käytön jälkeen.

Dr. Konopka’s Age-Defying Active Face Cream -kasvovoide

Tallinnan reissumme ajoittui sopivasti ajankohtaan, jolloin tuli tarve kasvovoiteen hankinnalle viileneviä syyspäiviä varten. Voisin tosin matkustaa rapakon taakse ihan vaan Dr. Konopka’sinkin takia, haha! Tämä Konopka’sin tuote on tähän mennessä paras kasvovoide, jota olen koskaan käyttänyt. Voiteen sisältämä vadelma toimii superhyvin omalle iholleni tehden siitä pehmeän ja kosteutetun. Ja arvatkaa mitä, voide maksaa huimat 5 euroa! Best of the best. Olen kuluttanut tätä voidetta aiemmin jo yhden purkillisen verran ja suunnitelmissa olikin täydentää varastot taas pidemmäksi aikaa. Sen sijaan Kaubamajan hyllyssä nökötti vain yksi purnukka tätä ihmerasvaa, joten siihen oli tyytyminen.

Mitkä on teidän kosmetiikkasuosikkeja tänä syksynä?

Saatat pitää myös näistä

10 Kommenttia

  • Vastaa
    Mira / Blinger shimmer -blogi
    12/09/2018 at 12:39

    Näistä mikään ei olekaan itselleni tuttu tuote, varsinkin tuo kuorintavoide kuullostaa erittäin mielenkiintoiselta – onkohan saatavissa Suomesta tai jostain verkkokaupasta..?

  • Vastaa
    Krista H
    12/09/2018 at 19:38

    Kuorintavoide kiinnostaa minuakin kovasti. Kuulostaa tosi kivalta tuotteelta!

  • Vastaa
    DiaryOfShopaholic
    13/09/2018 at 14:02

    Ihanaa kun mikään näistä ei ollut tuttu tuote, nuo Dr. Konopka's tuotteet kuulostaa hyviltä 🙂

  • Vastaa
    Virpi Vihervuori
    13/09/2018 at 14:02

    Aah, ihanaa! Nyt löytyi minuakin kiinnostavaa kosmetiikkaa. Ja jos niiden osto vaatii reissun Tallinnaan, on se vain bonusta!

  • Vastaa
    Kirsi
    18/09/2018 at 10:11

    Kaikki on mullekin uusia tuttavuuksia, mutta varsinkin tuo Dr. Konopka's kasvovoide alkoi houkuttaa, kun just eilen katselin peilistä, että kolmenkympin läheneminen kyllä todellakin alkaa näkyä naamasta 😀

    Mulla on tällä hetkellä yksi hiilihammastahna käytössä, mutta se maistuu todella tunkkaiselle! Eli en ole ostamassa uudelleen, kun loppuu, mutta jotain muuta merkkiä voisin kyllä kokeilla 🙂

  • Vastaa
    Minna
    18/09/2018 at 11:00

    Ainakaan aikaisemmin en oo löytänyt Suomesta, mutta nyt kun kurkkasin, niin ainakin Luxplus näyttäisi myyvän näitä! Jee! ♥

  • Vastaa
    Minna
    18/09/2018 at 11:01

    Se on kyllä omakin suosikki, tekee ihon tosi pehmeeksi 🙂

  • Vastaa
    Minna
    18/09/2018 at 11:01

    Kyllä, on hyvä syy lähteä Tallinnaan kosmetiikkaostoksille 😉

  • Vastaa
    Minna
    18/09/2018 at 11:02

    Kiva että löytyi uusia tuttavuuksia! Dr. Konopka's on kyllä huippu! ♥

  • Vastaa
    Minna
    18/09/2018 at 11:05

    Tuo Konopka'sin voide on kyllä pelastus, se kosteuttaa superhyvin ja tietty myös lupaa ehkäistä niitä ikääntymisen merkkejäkin! 🙂 Monissa luonnonkosmetiikan hammastahnoissa oon törmänny samaan, että ne ei raikasta tarpeeksi. Itse oon tykänny tosi paljon myös Ecodentasta 🙂

Jätä kommentti