Kahvilat ja ravintolat

Sadepäivä Soul Bowl Cafessa

Näköjään Suomen kesä tarjoaa heti parastaan (lue sadetta), kun minä jään lomille. Onneksi sateinen sää ei haittaa, sillä vietän mieluusti aikaa ikkunan takana sadepisaroita tuijotellen ja hyvää kirjaa lueskellen. Meillä on kyllä myös kivoja lomasuunnitelmia, joten kotosalla ei sentään tarvitse koko heinäkuuta viettää 😉

Tänään kuitenkin uhmasimme sadetta ja teimme ensimmäisen kesälomaretkemme Keravalle, tarkemmin ottaen Soul Bowl -kahvilaan. Nanna Karalahden pitämässä Soul Bowlissa tarjotaan terveellisiä herkkuja, kuten salaatteja, smoothie bowleja ja raakakakkuja, joista useimmat sopivat vegaaneillekin, nam!

Soul Bowl sijaitsee tunnelmallisessa Keravan kartanossa ja toisin kuin ehkä muut pienempien paikkojen kesäkahvilat, Soul Bowl on ihanan raikas ja trendikäs! Pihassa on myös iso terassi, johon aurinkoisella säällä voi herkkulautasensa kanssa asettua. Tänään istuskelimme tyytyväisenä sisätiloissa raakakakkua, kahvia ja inkiväärishotteja nautiskellen.

Kartanon pihalla odotti myös iloinen yllätys tällaiselle eläinhullulle – lampaita, kanoja ja pupuja. Lampaiden paijailu on ihanan rentouttavaa puuha. Paikassa pääsi kunnon maalaistunnelmaan, eikä tarvinnut edes kovin kauas Helsingistä ajaa. Soul Bowl on kokonaisuudessaan todellakin pienen roadtripin arvoinen kesäkohde! ♥

Soul Bowl Cafe, Kivisillantie 12, Kerava

Saatat pitää myös näistä

3 Kommenttia

 • Vastaa
  Mira / Blinger shimmer -blogi
  06/07/2018 at 09:31

  Vaikuttaa ihanalta paikalta 🙂

 • Vastaa
  MINI
  06/07/2018 at 09:31

  Ihanan näköinen kahvila!

 • Vastaa
  Mirva
  06/07/2018 at 09:53

  Hyvä vinkki, sillä matkan varrelta on aina vähän vaikean tuntuista löytää kivoja ja terveellisiä vaihtoehtoja tauolle <3 Todella kauniita kuvia.

Jätä kommentti