Kauneus

Testissä Santen luonnonkosmetiikkaa

Saksalainen Sante valmistaa luonnonkosmetiikkaa jo usean kymmenen vuoden kokemuksella. Tuotteet täyttävät luonnonkosmetiikka-sertifikaattien tiukat kriteerit ja niihin käytetään ainoastaan tarkkaan mietittyjä luonnon omia raaka-aineita. Olin aikaisemmin kuullut paljon hyvää Santen tuotteista, erityisesti niiden hinta-laatu-suhteesta. Sante erottuukin muista luonnonkosmetiikkamerkeistä juuri edullisuutensa vuoksi.

Hyvinvoinnin Tavaratalo* lähetti minulle testiin muutamia Santen uutuustuotteita, joten pääsin vihdoin itsekin tutustumaan näihin paremmin. Saamani tuotteet on tarkoitettu vartalon ihon hellimiseen puhdistuksen ja kosteutuksen muodossa. Näin kesällä iho kaipaa erityistä huolenpitoa etenkin auringossa oleskelun ja hiostavan helteen jäljiltä.

Sante savipuhdistusvoide

Savipuhdistusvoide* oli minulle aivan uusi tuttavuus, joten mielenkiinnolla lähdin testaamaan tuotteen toimivuutta. Voiteeseen lisätty savi imaisee lian iholta magneetin tavoin kuitenkaan sitä kuivattamatta. Tuoksu voiteessa on miedon mantelinen, lähes hajusteeton. Kokeilin tätä myös säärien sheivaamiseen, eikä jälkeenpäin ollut minkäänlaista kirvelyä tai kiristävää tunnetta. Suihkun jälkeen iho tuntui todella pehmeältä, ei yhtään samalta kuin joidenkin kuivattavien suihkugeelien jäljiltä. Tykkäsin tosi paljon!

Sante Express käsivoide

Santen Express käsivoide* sisältää savea ja antioksidanttipitoista granaattiomenaa. Voide tuoksuu aluksi melko voimakkaasti alkoholilta, mutta se onneksi haihtuu nopeasti jättäen miellyttävän mantelin tuoksun. Käsivoiteissa tärkeintä on kunnon imeytyminen, sillä rasvaiset kädet tuntuvat inhottavilta. Tämä Santen käsivoide imeytyy nopeasti ja pienikin määrä riittää kosteuttamaan kunnolla. On siis käytössä varmasti riittoisa!


Sante Energy suihkugeeli

Rakastan ihanan tuoksuisia suihkugeelejä ja tästä tuotteesta tulikin uusi lemppari! Sitruunaisessa Energy suihkugeelissä* on pirtsakka ja raikas tuoksu, joten se sopii loistavasti aamuisiin suihkuhetkiin. Suihkugeeli sisältää lisäksi ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe veraa. Koostumus yllätti positiivisesti, sillä geeli oli sopivan jämäkkää, joten se ei valahtanut sormien läpi ennen levittämistä.

Sante Energy vartalovoide

Suihkun jälkeen ihonhoitoa voi jatkaa Energy-sarjan sitruunantuoksuisella vartalovoiteella*. Samoin kuin käsivoide, tämä vartalovoide imeytyy ihanasti ja iho tuntuu heti todella pehmoiselta. Voide sisältää lisäksi Q10-yhdistettä, jolla on ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva vaikutus. Tuoksussa on käytetty sitruunan eteeristä öljyä, joka vaikuttaa mieleen virkistävästi ja rauhoittavasti ja saattaa parantaa jopa työtehoa.

Ensivaikutelman jälkeen voisin tiivistää vielä Santen plussat ja miinukset:

+ Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
+ Miellyttävät tuoksut
+ Laadukkaat ainesosat
+ Tekee mitä lupaa: imeytyy, kosteuttaa, puhdistaa…

– Alkoholi tuoksuu alussa läpi
– Muovipakkaukset

Onko Santen tuotteet teille tuttuja?

Saatat pitää myös näistä

8 Kommenttia

 • Vastaa
  tuulanneli
  18/06/2018 at 21:20

  Minulla on ollut Santen meikinpuhdistusöljy ja olen ollut todella tyytyväinen siihen. Ei ärsytä herkkiä silmiäni.

 • Vastaa
  Mira Rinne
  18/06/2018 at 21:20

  Santet tuotteet ovat itselleni kyllä nimellisesti tuttuja mutta kokemusta ei (vielä) ole. Kuulostavat kyllä erittäin hyviltä tuotteilta joten täytyy pistää korvan taakse 🙂

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

 • Vastaa
  isivuosi
  18/06/2018 at 23:44

  Mitenköhän nuo suihkugeeli ja vartalovoide toimisi atopian kanssa?
  Nämä alkukesän helteet räjäytti ihon totaalisesti ja tyttöparka näyttää perineen isänsä atopian..

 • Vastaa
  Koivulan emäntä
  18/06/2018 at 23:44

  Tämä onkin ihan uusi merkki. Vaikuttaa mielenkiintoiselle, joten pitääkin laittaa muistiin.:)

 • Vastaa
  Minna
  19/06/2018 at 12:06

  Kannattaa kyllä testailla jos tilaisuus tulee! 🙂 Minä ainakin tykästyin heti 🙂

 • Vastaa
  Minna
  19/06/2018 at 12:07

  Kuulostaa kyllä toimivalta tuotteelta! Välillä kauhulla mietin, että mitä puhdistusaineita onkaan tullut silmiin laitettua ennen luonnonkosmetiikkaan siirtymistä 🙈

 • Vastaa
  Minna
  19/06/2018 at 12:08

  Sante on kyllä ihana, kannattaa tutustua tarkemmin! 🙂

 • Vastaa
  Minna
  19/06/2018 at 12:10

  Luulen että ainakin tuo savipuhdistusvoide toimisi atooppiselle iholle, sillä se on tosi hellävarainen! Siinä ei myöskään oo ihoa ärsyttäviä tuoksuja (energy-tuotteet sisältää sitruunan eteeristä öljyä, joka voi olla epäsopiva herkimmille). 🙂

Jätä kommentti