Kauneus

Testissä Kat Von D Lock-it -meikkivoide

Kat Von D Lock-It meikkivoide

Lupasin esitellä teille yhden Italian reissulta mukaan lähteneen Sephora-löydön. Kyseessä on meikkipussini uusin tulokas, Kat Von D Lock-it meikkivoide. Kokoelmistani puuttui kunnolla peittävä meikkivoide esimerkiksi juhlia tai muita rientoja varten, joten lähdin tätä tuotetta innolla testailemaan.

Kat Von D tunnetaan ehkä paremmin tatuointitaiteilijana, mutta naisella on ollut oma meikkisarja jo useamman vuoden. Kat on itsekin vegaani (♥), joten luonnollisesti sarjan tuotteita ei testata eläinkokein eivätkä ne sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Myös tuotteiden tatuointihenkisestä ulkoasusta voi tunnistaa tyylin Katin omaksi.

Lock-it Foundation on todella peittävä ja mattapintainen meikkivoide, joka lupaa pysyä iholla huimat 24 tuntia. Valikoimasta löytyy 30 eri sävyä, joista löytyy sopiva myös todella vaalealle iholle. Pyysin Sephorassa myyjältä apua sävyn valinnassa ja löysinkin nopeasti täydellisen, neutraalipohjaisen sävyni 45 light neutral. Hintaa meikkivoiteella oli muistaakseni 38 euroa.

Kat Von D Lock-It meikkivoide

Olen jo muutaman viikon ehtinyt voidetta testailemaan, joten voin kertoa omat fiilikseni tuotteesta. Pumppupullon ansiosta voidetta on helppo annostella ja se on todella riittoisaa. Yksi helmen kokoinen painallus riittää helposti koko kasvoille. Peittävyys on myös ihan omaa luokkaansa. Tämän kanssa en tarvitse tummille silmänalusille tai muille ihon pienille virheille muuta tuotetta. Bye bye vaan peitevoide!

Kat Von D Lock-It meikkivoide

Peittävyys ja mattapinta tuovat kuitenkin omat haasteensa tämän meikkivoiteen levitykseen, sillä tuote kuivahtaa melko nopeasti. Levitän meikkivoiteen aina kostealla beauty blenderillä, mutta tämän kanssa sekin tuntuu olevan hieman haastavaa. Parhaan tuloksen saa, kun työstää pienen alueen kasvoista kerrallaan – tämä tuote ei siis ole paras vaihtoehto kiireisiä arkiaamuja ajatellen.

En myöskään suosittele Lock-it meikkivoidetta kovin kuivaihoisille, sillä tuote jämähtää helposti kuiviin kohtiin. Iho kannattaakin kosteuttaa kunnolla ennen voiteen levittämistä tasaisen lopputuloksen varmistamiseksi. Myös pisara kosteusvoidetta meikkivoiteeseen sekoitettuna saattaisi toimia ja tehdä samalla lopputuloksesta hieman kuulaamman.

Kat Von D Lock-It meikkivoide

Sain tuotteelta mitä hainkin, peittävyyttä ja kestävyyttä; jopa Italian helteessä voide pysyi kasvoilla iltaan asti. Arkimeikissä en tätä Kat Von D:n meikkivoidetta kuitenkaan aio kovin usein käyttää, sillä tämä maailman paras meikkivoide ei ole vieläkään löytänyt veroistansa vastustajaa.

Kat Von D:n meikkejä ei harmi kyllä saa vielä Suomesta. Odotan kovasti, että ne tulisivat Suomeen myyntiin, sillä olen kuullut paljon hyvää esimerkiksi sarjan huulipunista. Kat Von D:n meikkiosastolla shoppailu näin vegaanin näkökulmasta on myös helppoa, koska ainesosaluetteloita ei tarvitse erikseen syynätä läpi.

Saatat pitää myös näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa
  Mira / Blinger shimmer -blogi
  29/06/2018 at 11:17

  Kat Von D:n meikit olisivat kiinnostavia, mutta hankalan saatavuuden takia ovat jääneet minulla kokeilematta. Kunpa se Sephora joskus Suomeenkin saataisiin..!

 • Vastaa
  Mia Malmi
  29/06/2018 at 16:04

  Kiinnostava sarja! Olisi mahtavaa tutustua tähän, jos saisi jostain tuotteita ostaa.

 • Vastaa
  Hanna-Mari / life with Hanna-Mari
  29/06/2018 at 16:04

  Kuulostaa hyvältä! Mulla on sen verran arpia ym. kasvoissa aknen jäljiltä, että juhlameikkiin kaipaan aina hyvin peittävää meikkivoidetta. Kunnollista en ole vieläkään löytänyt. Odottelen siis jos tätä tänne Suomeen tulisi 🙂

  https://lifewithhannamari.blogspot.com/

 • Vastaa
  DiaryOfShopaholic
  30/06/2018 at 18:36

  Mun on tehnyt mieli kokeilla tätä jo pitkään juurikin tuon peittävyyden ja kestävyyden vuoksi :). Kat von D:n omat sivut toimittaa muuten Suomeen, samoin kuin Puolan Sephora 👍🏻

Jätä kommentti