Kauneus

Vegaaninen hampaidenvalkaisu kotona

Vegaaninen hampaidenvalkaisu

Kaunis ja valkoinen hymy on itselleni yksi tärkeimmistä asioista ulkonäössä. Käytin aiemmin parin vuoden välein valkaisuliuskoja, jotka toimivat tosi hyvin, mutta eivät tietenkään olleet cruelty-free. Hihkaisin innostuksesta, kun törmäsin Instagramissa Smile Vegan Style -nimiseen yritykseen, joka myy vegaanisia hampaidenvalkaisuun tarkoitettuja tuotteita. Päädyinkin saman tien ostamaan itselleni pakkauksen, joka sisältää kaiken tarvittavan kotona tehtävään valkaisuun.

Paketti saapui noin kahden viikon päästä tilauksesta, eikä jäänyt edes tulliin, vaikka USA:sta saapuikin. Hintaa koko setillä oli vain 35 dollaria, kun käytti Instasta löytyvää alennuskoodia. Normaalihinta olisi ollut $300.

Pakkaukseen kuuluu valkaisugeeliä, sininen led-valo, sivellin geelin levitykseen, vanupuikkoja, pieni kippo geelille, ekohammasharja sekä valkaiseva hiilihammastahna. Mukana tuli myös selkeät ja yksinkertaiset ohjeet valkaisun tekemiseen.

Itse valkaisu oli yllättävän helppo tehdä. Ensin pursotettiin valkaisugeeliä pieni määrä kippoon, josta se levitettiin mukana tulleella siveltimellä hampaiden pintaan. Sitten laitettiin led-valo suuhun ja odoteltiin 30 minuuttia. Lopuksi huuhdeltiin vielä suu muutamaan kertaan, ettei valkaisugeeliä jäänyt hampaisiin. Mitään vihlontaa ei hampaissa tuntunut, joten valkaisu vaikutti hellävaraiselta. Kielessä tuntui pientä polttelua geelin siihen osuessa, mutta muuten ei mitään ärsytystä esim. ikenissä.

Entä sitten lopputulos? Jo ensimmäisen valkaisukerran jälkeen hymy kirkastui huomattavasti! Valkaisu on tarkoitus tehdä asteittain, joten vaikutus näkyy vielä selvemmin muutaman käyttökerran jälkeen. Valkaisun saa tehdä korkeintaan kerran viikossa ja innolla odotankin jo seuraavaa kertaa. Uskon, että 3-4 kertaa riittää hyvin halutun lopputuloksen saavuttamiseksi, sillä itselläni lähtötilanne oli jo aika hyvä. Paketissa on geeliä sen verran paljon, että siitä riittää ainakin 20 valkaisuun! Käyttökelpoisena geeli säilyy vuoden verran.

Valkaisutuloksen ylläpitämisessä auttaa pakkauksessa tullut hiilihammastahna, joka on väriltään mustaa. Aika trendikkääksi ilmiöksi noussut aktiivihiili poistaa hampaan pinnalta värjäytymiä ja on valkaisijana luonnollinen ja hellävarainen. Voin kyllä lämpimästi suositella tätä pakettia niille, jotka haluavat valkoisemmat hampaat eläimiä vahingoittamatta. Ihan loistotuote kauniin hymyn saavuttamiseksi!

Saatat pitää myös näistä

10 Kommenttia

 • Vastaa
  Jasu♥
  30/05/2018 at 09:25

  En olekkaan kuullut tästä ennen, pitäisi kyllä kokeilla kun omissa hampaissa paljon värjäytymiä…!

 • Vastaa
  Mira / Blinger shimmer -blogi
  30/05/2018 at 09:25

  Pitääkin kaivella oma aktiivihiilihammastahna taas esiin pitkästä aikaa 🙂

 • Vastaa
  Marjaana Soini
  30/05/2018 at 18:34

  Itse en ole koskaan innostunut hampaiden valkaisusta, muuta kuin käyttänyt aina silloin tällöin valkaisevaa hammastahnaa. Mulle tulee helposti värjäymiä kahvin ja teen juonnista, se on vähän tylsä juttu. Jotenkin olen ajatellut, että valkaisu saattaisi jollakin tavalla vaurioittaa hampaita. Tuote kuulostaa hyvältä… 👍

 • Vastaa
  Minna
  30/05/2018 at 21:09

  Aktiivihiilihammastahna on kyllä huippukeksintö! 🙂 täytyy itsekin ostaa lisää kunhan tuo loppuu 🙂

 • Vastaa
  Minna
  30/05/2018 at 21:10

  Jep, tämä taitaa olla aika uusi tuote! 🙂 Toimii kyllä superhyvin 🙂

 • Vastaa
  Minna
  30/05/2018 at 21:11

  Joo se voi kyllä väärin käytettynä olla haitallistakin. Itse suosin aina tällaisia asteittain valkaisevia vaihtoehtoja, koska ne ovat usein turvallisia. Aktiivihiili on ainakin täysin luonnollinen, siitä kannattaa aloittaa jos valkaisua miettii 🙂

 • Vastaa
  Marjo
  31/05/2018 at 18:01

  Kiitos vinkkauksesta Minna 🙂 täytyy laittaa mieleen kun omatkin hampaat kaipaisivat valkaisua, että kesällä voi hymyillä oikein leveästi. Juuri tällainen asteittain valkaisu olisi minunkin mieleeni.

 • Vastaa
  Anonyymi
  31/05/2018 at 18:01

  Moi! Osaatko suositella jotain vegaanista hammastahnaa? Kiitos jo etukäteen ja kiitos ihanasta blogista, täältä saa tosi hyviä vinkkejä! 🙂

 • Vastaa
  Minna
  05/06/2018 at 20:52

  Moikka! Mulla on ollut käytössä Laveran luonnonkosmetiikkaa oleva minttuhammastahna 🙂 Se on ainakin ollu hyvä, sit monet tykkää Kingfisherin hammastahnoista, mut niitä en oo kyl vielä ite testaillu! 🙂 Kiitos ihanasta kommentista ❤️

 • Vastaa
  Minna
  05/06/2018 at 20:54

  Olepa hyvä! 🙂 Tämä on kyllä toimiva, suosittelen testaamaan 🙂

Jätä kommentti