Kahvilat ja ravintolat Kauneus Koti ja sisustus

Toukokuun suosikit

ecodoo pesuaineet

Alkuun pahoittelut pienestä postailutauosta – kuume kaatoi tämän tytön sängyn pohjalle moneksi päiväksi, joten blogin puolella on sen vuoksi ollut hiljaisempaa. Nyt vihdoin alkaa olla tauti selätetty, joten voidaan palata tavalliseen postailurytmiin! Nyt olisikin esittelyvuorossa toukokuun suosikkituotteita, joiden joukosta löytyy muun muassa vegaanista kosmetiikkaa ja herkkuja..

Ecodoo pesuaineet

Ecosert-sertifioidut ja ympäristöystävälliset Ecodoon pyykinpesuaine ja yleispuhdistusaine nousivat heti suosikeiksi näitä testattuani. Pyykinpesuainetiivistettä on pakkauksessa 5 litraa, joten sen pitäisi riittää laskelmieni mukaan tässä taloudessa ainakin pari vuotta! Isomman pakkauksen ostamalla säästää ison summan rahaa ja turhaa muoviroskaa eikä pieniä puteleita tarvitse kiikuttaa kaupasta nyt hetkeen. Vaikka pesuaine on hajustettu, tulee tuoksu luonnollisesta eteerisestä öljystä eikä tuoksua huomaa puhtaasta pyykistä. Myös yleispuhdistusaineessa tuoksu on mieto ja tiivisteenä se riittää käytössä useamman vuoden. Ecodoon tuotteita voi ostaa ainakin GreenDealista ja sarjasta löytyy kattava valikoima myös muita puhdistustuotteita.

Alpron jäätelöt

Alprolta tuli tänä keväänä kolme kasvipohjaista jäätelöuutuutta: vanilja, kookos ja hasselpähkinäsuklaa. Näissä jäätelöissä on vähemmän lisättyä sokeria ja tyydyttynyttä rasvaa muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna, mutta mausta sitä ei kyllä huomaa ollenkaan! Maistoin ensimmäisenä hasselpähkinäsuklaata ja tykkäsin tosi paljon, joten muut maut täytyy myös testata läpi kesän mittaan.

Puhdas+ K2-vitamiini

Sain Hyvinvoinnin Tavaratalosta testiin Puhdas+ K2-vitamiinia* kätevässä pipettipullossa. Itse en aiemmin ole kiinnittänyt huomiota K2-vitamiinin saantiin ja se taitaa monille muillekin olla vielä melko tuntematon vitamiini, sillä tutkimusten mukaan sen puute on suomalaisille varsin yleistä. K2-vitamiini suojaa muun muassa sydän- ja verisuonitaudeilta sekä vahvistaa luustoa ja hampaita. Kaikkia K2-vitamiinin terveyshyötyjä ei vielä edes tunneta, sillä vitamiini löydettiin vasta parikymmentä vuotta sitten.

K2-vitamiinin lähteitä ovat esimerkiksi maksa, tietyt maitotuotteet, kananmunan keltuainen sekä natto (japanilainen fermentoitu soijapapuvalmiste), joten vegaanin voi olla syytä ottaa vitamiini ravintolisänä. Tässä Puhdas+ tuotteessa K2 on hyvin imeytyvässä muodossa ja helposti annosteltavissa.

Ruohonjuuri Grab & Go

Helsingistä Kampin ja Citycenterin Ruohonjuuresta saa napattua mukaan ihanan tuoretta ja terveellistä vegaaniruokaa, josta onkin tullut yksi kevään suosikeistani. Grab & Go tuotteet ovat olleet kiireisen päivän pelastus ja parempi vaihtoehto pikaruualle. Valikoimista löytyy värikkäitä salaatteja, bowleja, smoothieita, tuorepuuroja ja raakakakkuja. Huippuhyvä valinta silloin, kun täytyy liikkeellä ollessa saada terveellistä purtavaa!

Lavera 3 in 1

Tämä Laveran 3 in 1 kasvojen puhdistusaine* ei itseasiassa ole uusi suosikki, vaan tuote, johon aina lopulta palaan kokeiltuani muita puhdistusaineita. Luonnonkosmetiikan puolelta tämä on ehdottomasti tehokkain tuote meikin ja ihon puhdistukseen kaikista kokeilemistani putsareista ja toimii loistavasti pintakuivalle sekaiholle. Nimensä mukaisesti tässä on samassa paketissa puhdistus, kuorinta ja naamio, joten tuote on myös hyvin monikäyttöinen.

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja vai ovatko kaikki uusia tuttavuuksia?

Saatat pitää myös näistä

8 Kommenttia

 • Vastaa
  Melissa L
  10/05/2018 at 19:06

  Kivoja 🙂 En ole enää aikoihin hankkinut mitään pesuaineita kotiin, teen ne itse.

 • Vastaa
  Mira / Blinger shimmer -blogi
  10/05/2018 at 19:06

  Tuota Alpron jäätelöä olen vesikielellä mainoksista katsellut, toivottavasti lähikauppaan ottaisivat valikoimiin 🙂

 • Vastaa
  DiaryOfShopaholic
  10/05/2018 at 19:33

  Uusia tuttavuuksia löytyi 🙂 Tuo jäätelö täytyy ehdottomasti maistaa!

 • Vastaa
  tuulanneli
  11/05/2018 at 11:07

  Uusia tuttavuuksi mutta tuota Laveraa täytyy kokeille joskus!

 • Vastaa
  Minna
  11/05/2018 at 11:10

  Toivotaan niin, se on kyllä tosi hyvää! 🙂

 • Vastaa
  Minna
  11/05/2018 at 11:11

  Mua kiinnostaisi kans tehdä pesuaineita itse. Etikkaa ja ruokasoodaa käytänkin paljon, mutta muitakin olis kiva testata 🙂

 • Vastaa
  Minna
  11/05/2018 at 11:12

  Kannattaa kyllä maistaa, se on ihanaa 🙂

 • Vastaa
  Minna
  11/05/2018 at 11:13

  Tuo lavera on kyllä niin toimiva tuote, kannattaa testata 🙂

Jätä kommentti