Kahvilat ja ravintolat

Vegaaninen lippakioski Jänö

vegaaninen lippakioski jänö

Vegaanina olo on nykyään niin helppoa, että jopa perinteistä grilliruokaa saa ilman eläinperäisiä ainesosia. Kiitos Suomen ensimmäisen vegaanisen lippakioski Jänön, joka tyydyttää makkaraperunahimoisen sipsikaljavegaanin nälän – olipa sitten päivä tai baari-illan jälkeinen aamuyö. (Jos joku vielä miettii, että miksi ihmeessä vegaani haluaa ruokansa lihan muodossa, niin kannattaa lukaista tämä.) Talven jälkeen Jänö avasi taas Museokadulla Etu-Töölössä ja olimme tietenkin ensimmäisten joukossa luukulla jonottelemassa…

Sää oli perjantaina ihanan aurinkoinen ja Jänön terassi olikin sen vuoksi aikalailla täyteen ahdettu. Suuntasimme siis ruokaboksiemme kanssa viereiseen puistoon herkuista ja auringosta nauttimaan. Makkaraperunat eivät pettäneet tälläkään kertaa ja kuulemma myös toisen puoliskon vöner ranskalaisilla oli herkullista.



Jänön valikoimissa on grilliruokien lisäksi myös leipiä, juomia, jäätelöä ja irtokarkkeja. Kesällä tulee haettua jätskiä varmasti monet kerrat, sillä Jänöstä saa ihania 3 Kaverin makuja. Jänöön on Helsingin keskustasta lyhyt matka, suosittelen käymään tai hakemaan vaikka piknik-evästä!

Vegaaninen Lippakioski Jänö, Museokatu 12, Helsinki

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti