Kauneus

Urban Decay Naked Skin – maailman paras meikkivoide

Urban Decay Naked Skin -meikkivoide

Tämä Urban Decay Naked Skin -meikkivoide on niin loistava tuote, että sitä on tullut käytettyä uskollisesti jo pari vuotta. Täydellisen tuotteen löytäminen ei ole ollut kuitenkaan helppoa, sillä kriteerit eläinkokeettomuudesta ja vegaanisuudesta ovat tuoneet matkaan omat haasteensa. Olen testannut vaikka mitä meikkivoiteita elämäni aikana, mutta kaikki on olleet joko täysin susia tai sitten sellaisia “ihan ok” tapauksia. Siksi ajattelinkin jakaa teille kokemuksiani Urban Decay Nakes Skin -meikkivoiteesta, jonka suhteen ei ole tarvinnut tyytyä jotenkuten toimivaan tuotteeseen.

Tämän kohdalla ei tarvinnut joustaa laadusta, pysyvyydestä eikä mistään muustakaan. Siksi se onkin heittämällä paras meikkivoide, mitä olen koskaan käyttänyt! Tuotteesta löytyy myös laaja skaala eri vaihtoehtoja sekä neutraaleista, viileistä että lämpimistä sävyistä, joista jokainen löytää varmasti omansa. Itselläni on käytössä sävy 3.0, joka on täydellinen vaaleahkolle, neutraalille ihonsävylle.

Urban Decay Naked Skin -meikkivoide on ihan unelmakevyt ja sulautuu täysin ihoon joko sormin tai Beauty Blenderillä levittämällä. Se peittää juuri tarpeeksi ja jättää ihon kuitenkin hehkuvaksi. Jos haluaa tiettyihin kohtiin enemmän peittävyyttä, niin tätä voi kerrostaa ja lopputulos säilyy silti tasaisena. Iho tuntuu niin kevyeltä, kuin ei mitään meikkiä olisikaan.

Meikkivoide ei sisällä öljyjä, parabeeneja tai hajusteita, joten se sopii hyvin myös herkemmällekin iholle. Hoitavia, kosteuttavia ja ikääntymisen merkkejä estäviä ominaisuuksia sen sijaan löytyy antioksidanttien, hyaluronihapon ja peptidien muodossa. Tämän ansiosta se ei myöskään tarraa kiinni kuiviin kohtiin, vaan asettuu nätisti ja tasaisesti.

Urban Decay Naked Skin -meikkivoide sopii sinulle, jos haluat:

 • Luonnollisen lopputuloksen
 • Kevyen tunteen
 • Virheettömän ihon
 • Vegaanisen tuotteen

Urban Decay Naked Skin -meikkivoide

En voi siis muuta kuin suositella tätä mahtavaa tuotetta! Itselläni kestää tämä päivittäisessä käytössä puolisen vuotta, joten kovin ahkeraan ei tarvitse käydä meikkivoideostoksilla. Itse olen ostanut tuotteen täältä*, josta sen saa hieman halvemmalla kuin kivijalkakaupasta, esim. Stockalta tai Sokokselta.

Saatat pitää myös näistä

10 Kommenttia

 • Vastaa
  Laura
  06/04/2018 at 14:19

  Heippa! Ensinnäkin, kiitos ihan mahtavasta blogista! Löysin tänne ihan sattumalta ja luin yhdeltä istumalta varmaan parikymmentä postausta läpi. Erityisesti tykkäsin tosta kodin siivousaineita esittelevästä postauksesta, ja oon pistänyt vakavaan harkintaan kaikki siinä esitellyt tuotteet! Superkiva, kun on niin hyvin ja selkeästi kirjotetut esittelyt/mielipiteet tuotteista hintoineen. Tykkään myös ihan älyttömästi sun blogin ulkoasusta, tosi simppeli ja visuaalinen. Muokkailen juuri oman blogin ulkoasua ja oon saanut tästä inspiraatiota paljon! Kaikin puolin siis täyden kympin blogi 🙂

  Koska oon koittanut koodata jo pidemmän aikaan itelleni tuollaista yläpalkkia ja vuodattanut niin paljon tuskasia kyyneliä sen kanssa, ja edelleen siinä onnistumatta, niin rohkastun kysymään: miten oot saanut tuon yläpalkin blogiisi? Oon yrittänyt kysellä neuvoa muiden blogeista sekä Facebook-ryhmistä ja googlannut ihan pirun kauan tota ja kokeillut niin montaa ohjetta, ja silti en saa sitä yhtä vitsin yläpalkkia paikoilleen, että uskaltaudun kysymään vielä yhtä vinkkiä asiaan. Alkaa hieman turhauttaa toi homma, haha!

 • Vastaa
  Minna
  06/04/2018 at 19:01

  Kiitos ihanasta kommentista Laura, mukava kuulla että tykkäät!♥

  Oon itse koodannut blogin yläpalkin tällä ohjeella ja saanut sen toimimaan:

  http://karin-julia.blogspot.fi/2015/02/palkki-blogin-ylareunaan.html

  Oon säätänyt sitten CSS:llä värit, fontit, jne tyyliin sopiviksi. Onko sulla joku tietty vaihe/juttu mitä et saa siinä toimimaan? Vähän vaikea kyllä näin neuvoa kun en nää sitä sun koodia :/

 • Vastaa
  MINI
  06/04/2018 at 21:46

  Ihan vieras merkki minulle 😉 Mutta kuulostaa toimivalta, oon etsinyt meikkivoidetta, joka olisi kevyt ja juuri sellainen että näyttää kuin sitä ei olisi kasvoilla. Täytyy varmaan hankkia testiin.

 • Vastaa
  Marianne
  09/04/2018 at 09:50

  Kuulostaapa hyvälle! En ookkaan UDltä kokeillut kun huulipunia ja silmämeikinpohjustusta 🙂 Täytyy ehkä joskus tutkailla meikkipohjaa myös heiltä!

 • Vastaa
  DiaryOfShopaholic
  09/04/2018 at 09:50

  Tämä kuuluu myös omiin suosikkeihin, todella loistava meikkivoide :). Omani tyhjeni vähän aikaa sitten, mutta ehdottomasti ostan uuden kunhan saan vielä muutaman muun käytettyä loppuun ensin.

 • Vastaa
  tuulanneli
  09/04/2018 at 09:50

  Olen lukenut paljon tästä Urban Decayn Naked Skin – meikkivoiteesta. Täytyypä tutustua tähän meikkivoiteeseen!

 • Vastaa
  Minna
  20/04/2018 at 21:27

  Tää on kyllä just hyvä kuvailemaasi tarkoitukseen, kannattaa kokeilla 🙂

 • Vastaa
  Minna
  20/04/2018 at 21:28

  Tämä taitaa olla kyllä tosi suosittu, eikä suotta! 🙂

 • Vastaa
  Minna
  20/04/2018 at 21:28

  Niinpä, on kyllä ihan loistotuote kaikin puolin! 🙂

 • Vastaa
  Minna
  20/04/2018 at 21:29

  UD:n huulipunat onkin ollu mun hankintalistalla jo pitkään! 🙂

Jätä kommentti