Muoti

iDeal of Sweden suojakuoret + ARVONTA

ideal of sweden

Jokunen viikko sitten puhelimeni kopsahti näyttö edellä parketille ja lasi hajosi tuhannen palasiksi. Olin aina ennen selvinnyt puhelimen tiputuksesta pelkällä säikähdyksellä ja katsellut vierestä, miten muut saivat näyttönsä hajalle vähän liiankin helposti. Noh, kai tämän piti minullekin tapahtua jossain vaiheessa, joten ei auttanut muu kuin lähteä puhelinkaupoille.

Uusi puhelin vaati tietysti myös uudet suojakuoret. Onneksi iDeal of Sweden riensi apuun ja sain valita uuteen iPhoneen upeat Peony Garden suojakuoret seuraavia onnettomuuksia torjumaan. iDeal of Swedenin kuoret ovat supertyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään ihan moitteetta. Vaikka iDealin valikoima onkin todella laaja, ei kuosin valitsemiseen tällä kertaa mennyt kauaa. Pionit ovat lempikukkiani, joten katselen niillä koristeltuja suojakuoria enemmän kuin mielelläni. ♥

Yhteistyössä iDealin kanssa saan arpoa myös teidän kesken nämä kevään malliston kauniit uutukaiset!

Arvonnan säännöt ovat yksinkertaiset:

Arvon yhdelle onnekkaalle iDeal of Sweden Peony Garden kuoret, jotka ovat yhteensopivat iPhone 6/6S/7/8 kanssa. Yhden arvan saat jättämällä kommenttikenttään toimivan sähköpostiosoitteen. Toisen arvan saat tykkäämällä Vegan like me -sivusta Facebookissa.

1. Jätä kommentteihin toimiva sähköpostiosoite ja kerro osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla.
2. Olet mukana arvonnassa!

Aikaa osallistua on ensi viikon perjantaihin eli 4.5.2018 asti. Otan voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

ARVONTA PÄÄTTYNYT JA KOMMENTIT POISTETTU!

Saatat pitää myös näistä

2 Kommenttia

 • Vastaa
  Eetu
  05/08/2019 at 16:43

  Mun tarvisi myös tilaa iphoneen uudet kuoret, ku mulla just räsähti rikki aikaisemmat. Todella kivan näköiset nuo kuoret, että pidän juuri tuollaisesta kukkakuosista ja vaikuttaa myös siltä, että kestää hyvin myös. Pitääpä mennä katselemaan heidän valikoimiaan, jos sieltä löytyisi jotkut kivat itsellekin!

  • Vastaa
   Minna
   05/08/2019 at 17:04

   Joo, nämä on olleet kyllä tosi kestäviä käytössä ja erilaisia kuosejakin löytyy vaikka mitä. Toivottavasti löytyy sopivat! 😊

Jätä kommentti