sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Aamupalalla uudistuneessa SIS. Deli + Caféssa

Rakastan kiireettömiä viikonlopun aamupalahetkiä ja kahviloissa istuskelua. Vakiokohteeni aamupalalle on yleensä tunnelmallinen Punavuori, josta löytyy ihastuttavia pieniä kahviloita joka korttelista. Tällä kertaa astuimme ystäväni kanssa sisään uudistuneeseen SIS. Deli + Caféeseen, jonka yhteyteen oli avattu Töölöntöriltakin tuttu Reloven second hand -puoti. Myös kahvilan sisustus ja menu olivat saaneet uuden muodonmuutoksen, joten oli mukava päästä maistelemaan listan uutuuksia. Lauantaiaamu, aamupalaa, ystävän seuraa ja kirppistelyä - parasta!

Aamupalasetistä sai koottua helposti vegaanisen. Oma valintani kohdistui mustikkaiseen smoothiebowliin, siemenleipään punajuurihummuksella, inkiväärijuomaan sekä kauracappuccinoon. Erityisesti leipä + hummus ja smoothiebowl olivat mieleeni!

Aamupalasta lähti hyvin nälkä, mutta viimeisten suupalojen kanssa ei tarvinnut taistella. Ehkä olisin kaivannut lisäksi vielä jonkun pienen makean jälkkärin, jotta lauantaiaamun herkkuhetki olisi ollut täydellinen! Setti kustansi erikoiskahvin kanssa 15,50e, mikä on aika normaali hinta hyvästä ja terveellisestä aamupalasta Punavuoressa. Kiva juttu on myös, että aamiaista on tarjolla koko päivän.

SIS. Deli + Café, Helsinki/Punavuori, Pursimiehenkatu 7


8 kommenttia:

 1. Ooh, tuo aamupala pitää käydä testaamassa. Olin Relove Viiskulman avajaisissa, missä sain maistaa tuota herkullista smoothiebowlia. Hyvältä vaikutti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, varmaan ollut ihanat ne avajaisetkin! :) Smoothiebowl oli kyllä herkkua :)

   Poista
 2. Näyttää kivalta paikalta, joku päivä kyllä vielä maistan itsekin tuollaista smoothie bowlia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smoothie bowlit on kyllä ihania, kannattaa testata! :)

   Poista