Kahvilat ja ravintolat

Pakkaspäivän retki Cafe Regattaan

cafe regatta

Vaikka pakkasta vielä piisaakin, niin auringonpaiste on aina varma kevään merkki. Aurinkoisella säällä täytyykin imeä itseensä valoa koko pimeän talven edestä. Lähdettiin poikaystävän kanssa auringon houkuttelemana pienelle retkelle kirpsakkaan pakkassäähän ja tepasteltiin jään poikki Töölössä sijaitsevaan Cafe Regattaan. Persoonallinen Regatta sijaitsee meren rannalla ja onkin myös monen turistin must-see kohde. Punainen mökki on seissyt paikallaan jo vuodesta 1887 asti! Jonoa riittää yleensä kauas ovelle saakka, eikä eilinen aurinkoinen talvipäivä tehnyt poikkeusta.


Regatassa on paljon vaihtoehtoja myös vegaaneille. Tiskillä on oma vegaaninen lista, josta löytyy esimerkiksi raakakakkua, kanelipullaa, keksejä ja suolaista tofupiirakkaa. Juomapuolelta kahvin ja kaakaon saa kauramaidolla, joten pöydässä voi pitää itsensä lämpimänä höyryävän mukin avulla. Listalta löytyy myös soijanakkeja, joita voi itse grillata ulkona nuotiolla! Otin kuuman kaakaon kaveriksi kanelipullan, joka oli kyllä puolet pienempi kuin tavallinen korvapuusti ja maksoi kuitenkin saman verran. Vaikka valikoimaa löytyykin, niin olisi siinä kuitenkin kehitettävää esim. juuri hintojen suhteen.Regatta on viihtyisä kohde vuodenajasta riippumatta, joten ensimmäisten lämpimien kevätpäivien aikana täytyy ottaa kahvila suunnaksi uudestaan!

 Toivottavasti teilläkin oli rentouttava viikonloppu! Ihanaa alkavaa viikkoa!

Saatat pitää myös näistä

3 Kommenttia

 • Vastaa
  Marjaana Soini
  06/03/2018 at 20:37

  Tykkään erilaisista kahviloista! <3 Voisi olla mukava käydä tuossakin kahvilassa. Asun vain sen verran kaukana, että iham sitä varten ei tule lähdettyä Helsinkiin. Pitää laittaa korvan taakse, jos Helsingissä päin liikkuu esim. kesällä.

 • Vastaa
  tuulanneli
  06/03/2018 at 23:41

  Olipas todella kiva paikka 🙂 Tätä pitäsi päästä testaamaan joskus!

 • Vastaa
  DiaryOfShopaholic
  07/03/2018 at 21:35

  Viihtyisän näköinen paikka, täytyy pitää mielessä kun pääkaupunkiseudulla taas käyn 🙂

Jätä kommentti