Kauneus

Luonnonmukaista ihonhoitoa Plant Apothecaryn tuotteilla

plant apothecary vegaaninen luonnonkosmetiikka

Sain yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa mahdollisuuden tutustua Suomessa vielä aika tuntemattomaan luonnonkosmetiikkasarjaan nimeltä Plant Apothecary. Tuotteissa ihastutti erityisesti niiden luonnonmukaisuus, sillä ainesosaluettelot koostuvat vain muutamista, turvallisista raaka-aineista. Tuotteita yhdistää mieto tuoksu, kaunis ulkoasu ja laadukkuus, jotka ovat itselleni tärkeitä tekijöitä kosmetiikan valinnassa. Kaikki Plant Apothecaryn tuotteet ovat myös vegaanisia ja niillä on PETA:n myöntämä cruelty free -pupulogo.

Calm Down suihkugeeli

Inkiväärin ja laventelin tuoksuinen Calm Down -suihkugeeli* on nimensä mukaisesti rauhoittava. Laventelin eteerinen öljy vähentää stressiä, tasapainottaa mielialaa ja lievittää kipuja, joten yhdessä lämpimän suihkun kanssa ne toimivat kunnon rentoutuksena ennen nukkumaanmenoa. Tuoksu on miellyttävä ja hieman metsäinen, mielestäni aika unisex. Pullon muotoilu on kaunis, joten tätä säilyttää suihkussa näkyvällä paikalla mielellään!

Rice & Clean puhdistusjauhe

Jännässä muodossa oleva kasvojenpuhdistustuote sisältää pelkästään riisiä, kamomillaa ja E-vitamiinia. Puhdistaminen on tällä Rice & Clean jauheella* vähän työläämpää, mutta pehmeä iho on kyllä vaivan arvoinen palkinto. Tuote ei ole kovin tehokas meikinpoistossa, mutta aamuiseen ihonpuhdistukseen se kyllä toimii. Iho ei kiristä tai tunnu ollenkaan kuivalta tämän riisiputsarin jälkeen, joten herkkäihoinenkin voi tätä huoletta käyttää.

Matcha Antioxidant kasvonaamio

Tätä ihanan ravitsevaa Matcha-naamiota* testailtiin porukalla äidin ja poikaystävän kanssa. Naamio sisältää ainoastaan puhdistavaa valkoista savea, antioksidanttipitoista matchajauhetta ja rauhoittavaa kamomillaa. Jauhemuodossa oleva naamio muuttuu yhdessä muutaman vesipisaran kanssa helposti levitettäväksi tahnaksi. Naamion jälkeen iho tuntui superpehmeältä eikä naamio ärsyttänyt ihoa lainkaan, joten se sopii hyvin myös herkemmällekin.

Äidin kommentti: “Miellyttävä tuoksu ja helppo käyttää. Iho tuntui naamion jälkeen sileältä ja pehmeältä ja rasvoittuva iho muuttui mattapintaiseksi. Suosittelen!”

Poikaystävän kommentti: “Purkki sopii ulkonäöltään ja tuoksultaan hyvin myös miesten käyttöön. Naamion kuivumista ei tarvinnut odotella kauaa ja se oli helppo pestä pois. Ihosta tuli silkinpehmeä!”

Re:Fresh kasvosuihke

Kasvoveden käyttö meinaa usein unohtua, sillä sen kastaminen ensin vanulappuun ja sen pyyhkiminen iholle tuntuu jotenkin työläältä. Suihkemuodossa oleva kasvovesi on kuitenkin suihkuteltu paikoilleen sekunnissa, joten tämä ruusuvettä ja kurkkua sisältävä Re:Fresh*on päässyt säännölliseen käyttöön. Tätä kun suihkuttelee puhdistuksen jälkeen vaikka parikin kerrosta, niin ihosta tulee ihanan kosteutettu jo ennen kosteusvoiteen levittämistä. Tämä lähtee mukaan myös tulevalle Italian reissulle, sillä lentokoneen kuivassa ilmassa iho kaipaa juuri tällaista raikastusta.

Plant Apothecary muuten työllistää vammautuneita ja mielenterveysongelmista kärsiviä ihmisiä tuotteiden pakkaamisessa ja jakelussa. Siinä siis vielä yksi syy lisää rakastaa tätä brändiä!

Onko Plant Apothecary teille tuttu?

Saatat pitää myös näistä

8 Kommenttia

 • Vastaa
  Satu // Satua vai totta
  12/03/2018 at 12:47

  Tykkään tuotteiden ulkonäöstä. Kauniin simppeleitä. Ne myös kuullostavat kokeilun arvoisilta!

 • Vastaa
  Nina Ranki
  13/03/2018 at 18:33

  Oi, ihanan näköiset tuotteet! Tuo matchajauhe jäi kiinnostaa jopa niin paljon että voisin jopa ostaakin. Myydäänköhän näitä jossain ruokakaupassa?

 • Vastaa
  Souliina S
  13/03/2018 at 20:40

  Ensinnäkin täytyy sanoa, että tykkään näiden koruttomasta ulkoasusta todella paljon. Ja sarja ei olekaan minulle entuudestaan tuttu, joten kiitos tästä postauksesta. Inkiväärin tuoksua suihkugeelissä, siis mun on pakko testata, olen jotenkin ihan koukussa nimittäin inkivääriin 😀

  Muutenkin mielenkiintoisia tuotteita, joista varmasti tulee joitakin testattua.
  Kivaa viikkoa!

 • Vastaa
  Karoliina Kazi
  14/03/2018 at 11:46

  Suosin aina luonnonkosmetiikkaa ja tämä tuotesarja ei olekaan ennestään tuttu joten kiitos vinkistä! Kauniit tuotepakkaukset ja mielenkiintoisia tuotteita!

 • Vastaa
  Minna
  18/03/2018 at 10:30

  Kiva kuulla, nämä ovat kyllä ihania kaikinpuolin! 🙂

 • Vastaa
  Minna
  18/03/2018 at 10:31

  Ei mun mielestä kyllä myydä, netistä saa tilattua 🙂

 • Vastaa
  Minna
  18/03/2018 at 10:33

  Sama juttu näissä vetosi myös muhun! Ja joo tuo suihkugeeli <3 Oikein odotan nykyään että pääsee suihkuun tuoksutteleen sitä 😀

 • Vastaa
  Minna
  18/03/2018 at 10:34

  Mukava kuulla! Nämä on kyllä kauniita ja toimivia myös 🙂

Jätä kommentti