perjantai 16. helmikuuta 2018

Vuoden odotetuin vegaanitapahtuma: Vegemessut 2018

Yhteistyössä Vegemessut

Vegemessut tulee taas ja tällä kertaa entistä isompana. Suomen suurin vegaanitapahtuma järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 24.-25.2., eli siis ensi viikonloppuna. Itse odotan messuja tosi innolla, sillä ne ovat heittämällä parhaat messut, missä oon koskaan käynyt! Messuilla voi tutustua vegaanimaailman uutuuksiin ja trendeihin sekä pääsee takuuvarmasti maistelemaan mahan täydeltä herkullista vegeruokaa. Molempina päivinä on myös kiinnostavaa ohjelmaa, esimerkiksi kokkausesityksiä, urheilevan vegaanin ravitsemustietoutta sekä eläinten oikeuksiin painottuvia puheenvuoroja. Nähdäänpä lavalla myös maailman ennätyksiä rikkova vegaaniurheilija, supervoimakas Patrik Baboumian!

Messuilla ovat mukana muun muassa Oatly, Ben & Jerry's Non-dairy, Jalotofu, Alpro, 3 kaverin jäätelö, Hoviruoka, Vegekauppa, Foodin ja monia muita. Itse odotan erityisesti Tallinnalaisen Karu Talu Šokolaadin suklaita, jotka viime messuilla vietiin ihan käsistä sekä Plant Faced Clothingin tyylikkäitä vegaanisanomalla varustettuja vaatteita. Ihan mahtavaa päästä tutustumaan myös uutuuksiin, joita lanseerataan vasta messujen aikana! Lisätietoa tapahtumasta ja tarkemmat aikataulut löytyy osoitteesta www.vegemessut.fi.

Nähdään Vegemessuilla! ♥

11 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä kivoilta messuilta, harmi kun on jo muuta sovittua menoa :-( Mutta ehkä sitten ensi vuonna! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsit! Mutta ensi vuonna sitten, eiköhän tää tapahtuma vaan kasva ja parane! 😍

   Poista
 2. Hienoa että on tämmöinen tulossa. Maitoallergikoille vegaaniruoat ovat pelastus, sillä muuten ei olisi näin paljon valinnan varaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä mahtavaa kun vegaaniruoista hyötyy myös allergiset :) ihan huippua että maidottomien tuotteiden valikoima vaan kasvaa! ❤️

   Poista
 3. Varmasti hyvät messut tulossa! :) Luulen, että kun meillä ruokavalio edes hiukan lapsella laajenee, niin tulemme hyötymään vege-tuotteista ja resepteistä paljon; eiköhän kananmuniin ja maitoon ole pitkääkin pidempi matka vielä lapsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo odotan kyllä niin innolla ensi viikonloppua! :) Toivotaan näin, niissä riittää onneksi valinnan varaa niin löytyy varmasti omat suosikit jokaiselle :)

   Poista
 4. Hei, nää on varmasti ihan mielettömän hienot messut ja vaikken vegaani olekaan, tykkään yhdistää paljon vegereseptejä meidän ruokavalioon. Ja kaikki vegan kosmetiikka kiinnostaa myös. Meinaatko tehdä postauksen messuilta, lukisin mielelläni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa että kiinnostusta löytyy sieltäkin ❤️ Joo teen ehdottomasti messuista vielä oman postauksen! :)

   Poista
 5. Kuulostaa mielenkiintoisilta messuilta, olisi kiva päästä osallistumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä ihanat messut, kannattaa ehdottomasti tulla jos vain tilaisuus tulee :)

   Poista