lauantai 10. helmikuuta 2018

Blogibrunssilla Vallilan Stoorissa

Tämä lauantaiaamu alkoi ihanissa tunnelmissa Vallilan Stoorissa. Stoori on kotoisa kahvila, jonka yhteydessä sijaitsee myös siisti kirpputori. Persoonalliset huonekalut, kauniit astiat ja pop-up tuotteiden esillepanot tekevät paikasta supersöpön! Sain Punastus -blogin Annalta kutsun vegaaniselle blogibrunssille, jonka hän järjesti Stoorissa yhdessä Tyhjä ajatus -blogin Sarandan kanssa. 

Ennen brunssia Anna piti meille kynttilänvalossa meditatiivisen läsnäoloharjoituksen, jossa hetkeksi irtauduttiin kaikesta ja keskityttiin pelkästään hengittämään. Tuollaisen harjoituksen voisin ihan hyvin ottaa osaksi tavallista arkea, sillä välillä tuntuu, että kiireessä ei ehdi kunnolla pysähtyä ja hengähtää. Rentoutumisen ja energiabuustin jälkeen päästiin nautiskelemaan vegaanisen brunssipöydän antimista: salaateista, siemenleivistä, hedelmistä ja jugurtista. 

Brunssilla oli Sarandan blogin lukijoiden lisäksi myös muutama muukin bloggaaja: Aino Kokonainen elämä edessä -blogista, Susanna Eleganssi -blogista sekä Anna Kaunis arki -blogista. Oli mukava päästä vaihtamaan ajatuksia kanssabloggaajien seurassa saman pöydän ääressä. Lopuksi käytiin vielä tutkimassa kirppiksen valikoimaa. Houkutuksista huolimatta päätin kuitenkin olla ostamatta mitään, mutta täytyy kyllä joskus toiste poiketa Stooriin uudestaan. 

Kiitos vielä mahtavasta aamunaloituksesta kaikille mukana olleille ♥ Ihanaa viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa siltä, että sinulla oli tosi rentouttava ja ihana aamu!

  VastaaPoista
 2. Itse olen aamusta niin nälkäinen, että kynttilänvalossa meditatiiviset läsnäoloharjoitukset olisi täyttä tuskaa, jos ruokapöytä notkuisi vieressä. Sopisi paremmin ruokailun jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nälkäisenä voi olla kyllä hankala keskittyä ja päästä täysin rentoutuneeseen tilaan. Mulle tuo järjestys sopi puolestaan paremmin! :)

   Poista
 3. Oi kuulostaa ihanalta. Todella nättejä kuvia myös :)

  https://www.stoori.fi/inkanitta/

  VastaaPoista
 4. Ei olekkaan aikoihin tullut tehtyä brunssia meidän porukalle. Harvoin käyn brunssilla missään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brunssit on kyllä ihanaa hemmottelua viikonloppuisin. Silloin niistä ehkä nauttiikin enemmän, jos tulee harvemmin käytyä! :)

   Poista
 5. Oli todella upeaa tavata ihan livenä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli, koitetaan ottaa pian uusiksi! ♥

   Poista
 6. Ihanaa, että tulit! Tosiaan voisi ottaa ihan tavaksi nää tällaiset kohtaamiset, oli ihan äärettömän inspiroivaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihana aamu! 😍 ja joo todellakin voisi! ❤️

   Poista
 7. Hitsi miten hyvältä näyttää ja kuulosti koko aamu! Mua harmittaa että Jyväskylässä todella harvoin on brunsseja, sillä tykkään niistä yli kaiken :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä huippu brunssi ja seura! ❤️ No hitsit, sit pitää vaan itse järkkää kunnon herkut :D

   Poista