Kauneus

Carli Bybel -paletti + muita meikki-ihanuuksia

carli bybel paletti

Perjantaina oli oikein onnenpäivä, kun sain kauan odottamani paketin Jenkeistä. Kyseessä oli siis BH Cosmeticsin tilaus, jossa oli muun muassa tämä ihana Carli Bybel Deluxe edition -paletti! Carli on aivan ihana persoona ja hänen videoidensa parissa viihtyisi vaikka loputtomiin. Oon seurannut Carlin Youtube-kanavaa jo kauan ennen kuin hän ryhtyi vegaaniksi, joten tämä vegaaninen luomiväri- ja highlighter-paletti oli kyllä niin mieluinen yllätys tuolta kauneusgurulta. Jo pelkkä pakkaus on ihan superkaunis, mutta katsokaapas tuota sisältöä sitten..

Paletissa on 21 ihan överi-ihanaa luomiväriä ja highlighteria. Kätevää on, että noita herkullisen sävyisiä highlightereita voi käyttää myös luomiväreinä. Sävyt on tarkkaan mietitty sopimaan toisiinsa ja pigmenttiäkin niissä riittää ihan superhyvin. Oon jo viikonlopun ajan päässyt näitä testailemaan ja laatu, pysyvyys ja kaikki muukin on kyllä ihan kohdillaan. Ah, minkä kimalluksen noilla highlightereilla saakaan aikaan cut creasesta puhumattakaan ♥

Meikkipaletin lisäksi halusin testata BH:n Liquid lipstickejä eli nestemäisiä huulipunia. Näitä löytyi vaikka missä ihanissa mattasävyissä, joista valitsin kaksi mieluisinta, Serenan ja Sophian. Täytyy kyllä sanoa, että nämä ovat varmaan parhaita mattapunia, mitä olen koskaan käyttänyt! Pysyy huulilla todella hyvin (pussailu, syöminen, salitreeni = no problem) eivätkä myöskään kuivata huulia samalla tavalla kuin vaikka NYXin vastaavat. Sävyvalinnat osui myös ihan nappiin, vaikka nettisivujen perusteella olikin vähän haastavaa valita parhaita omaan nassuun sopivia sävyjä.

Serena

Sophia

En oo aikaisemmin omistanut voidemaista contour-palettia, joten halusin testata myös sellaista ja päädyin tilaamaan BH:lta Studio Pro -paletin. Tässä paletissa on 10 eri sävyä korostusten ja varjostusten tekemiseen sekä esimerkiksi tummien silmänalusten peittämiseen. Contour-sävyt on melko tummia, mutta ainakin tuo vaalein, alarivillä vasemmalla, toimii tosi hyvin vaaleammallakin iholla. Sävyt on myös tarpeeksi harmahtavia ja blendaantuu hyvin, joten mistään oranssista tai mutaisesta lopputuloksesta ei ole pelkoa. Nämä värit eivät myöskään ole liian paksuja, joten niiden tasoittaminen beauty blenderillä onnistuu helposti. Tykkään tästä tosi paljon, joten varmasti jää nyt puuterimaisen contour-paletin käyttö paljon vähemmälle.

Tilaukseen päätyi myös kaksi pienempää luomiväripalettia ja yhden sain vielä lahjaksi kaupan päälle. Mulla on vihreät silmät, joten kaikki lämpimän ruskeat, punertavat ja vihertävät sävyt sopii tosi hyvin omaan silmämeikkiin. Näistä pienemmistä paleteista lemppari on ehdottomasti tuo oikeanpuolinen Neutral eyes to go, josta löytyy ihania vaaleanpunaisia ja ruskeita sävyjä. Vasemmalla olevan paletin nimi on Urban luxe cool to go ja keskimmäinen Sixth edition 2nd tray to go. Nämä on kaikki myös ihanan kimaltavia/helmiäisiä värejä.


BH Cosmeticsilla on eläinkokeettomuuden takaava Leaping Bunny -sertifikaatti ja nettikaupassa on vegaaniset tuotteet merkitty tosi selkeästi. En voi muuta kuin suositella näitä tuotteita ja aion myös jatkossa tilata tuolta meikkejä, sillä hinnat ovat edulliset eikä kuljetuskaan kestä montaa päivää (ainut hidaste on Suomen tulli, jos tilaa suuremmalla summalla).

Ootteko testanneet BH Cosmeticsin tuotteita?

Saatat pitää myös näistä

6 Kommenttia

 • Vastaa
  Eeva
  16/01/2018 at 16:31

  Kivoja meikkejä, etenkin tuo Carlin paletti on kaunissävyinen. Tiesitkö jo että BH Cosmeticsia saa myös Koreinasta Suomesta mutta toki vähän pienemmällä valikoimalla. 🙂

 • Vastaa
  Minna
  18/01/2018 at 23:19

  Joo siinä on kyllä upeat sävyt ♥ Joo tiesin, tuolla BH:lla vaan oli niin hyvät alet joulun jälkeen että sai hyvään hintaan vähän ekstraakin 🙂 Pitää tutustua tarkemmin Koreinankin valikoimaan 🙂

 • Vastaa
  Anonyymi
  19/01/2018 at 15:13

  Hyvät arkikäyttöön sopivat sävyt huulilakoissa! =)

 • Vastaa
  Minna
  20/01/2018 at 20:23

  No eikö vaan, noi onkin ollu jo ahkerassa käytössä! 🙂

 • Vastaa
  Salla K
  22/01/2018 at 20:37

  Voi kuinka kaunis paletti! Tämä merkki on minulle ihan uusi. Pitääkin tutustua, siis kiitos vinkistä 🙂

 • Vastaa
  Minna
  24/01/2018 at 21:05

  Se on kyllä ihana <3 Mäkin löysin BH:n vasta hetki sitten ja tykästyin heti! 🙂

Jätä kommentti