Joulu

Mitä sain joululahjaksi

joululahja vegaanille

Nyt on vihdoin kotiuduttu joulunvietosta ja kuinka ihanaa onkaan olla taas kotona. Löhöily ja herkkujen mussuttaminen on mukavaa, mutta äkkiä sitä vaan alkaa kaivata säännöllistä ruokarytmiä, kunnon salitreeniä ja omaa rauhaa 😀 Kuvailin teille osan joululahjoista, mitä pukki tänä vuonna toi. Taisin olla aika kilttinä, koska sain aivan ihania juttuja!

Ensimmäisenä paketista paljastui Real Techniquesin meikkisivellinsetti, jossa on viisi erilaista sivellintä ja kaksi meikkisientä. Nämä tuli todellakin tarpeeseen, koska entiset siveltimet alkavat vedellä viimeisiään ja nyt saan meikattua paljon paremmin näiden laadukkaampien sutien ansiosta.  Paketista löytyi siveltimiä niin contouriin kuin silmämeikin tekemiseen. Kaikki Real Techniquesin siveltimet on valmistettu synteettisestä kuidusta, joten ne sopivat siis vegaaneillekin.

Tätä seuraavaa lahjaa en osannut yhtään odottaa, joten poikaystävä onnistui yllätyksessään kyllä ihan täydellisesti. Olin puhunut aikaisemmin miten mukavaa olisi omistaa tabletti, mutta en osannut haaveillakaan omasta iPadista! Tämä toimii kuin unelma ja mätsää kaiken lisäksi vielä mun kultaisen iPhonenkin kanssa. Nyt on helppo lueskella blogeja, selata Facebookia ja katsella sängyssä Netflixiä!

Lahjaksi sain myös puisia keittiövälineitä sekä Food Pharmacy -keittokirjan, joka vaikutti heti ensiselauksella tosi kiinnostavalta. Imen itseeni kaikkea ravitsemukseen liittyvää tietoa kuin pesusieni, joten tämän parissa tulen varmasti viettämään mielenkiintoisia luku- ja kokkaushetkiä. Lähes kaikki kirjan reseptit ovat vegaanisia tai ainakin sellaiseksi muunneltavissa olevia. Miten olisi esimerkiksi Sateenkaarigazpacho tai Luke Skywalkerin korvapuustit?

Myös toinen kirjalahja osui nappiin, sillä sain kauan toivomani KonMarin kakkososan. Hurahdin ensimmäiseen KonMariin ihan täysin, joten tämä uusin osa on mahtava lisä konmarittamisen jatkamiseen! Oon ahkerasti luopunut turhista asioista, kuten kaapissa käyttämättömänä lojuneista vaatteista ja myynyt tai antanut niitä eteenpäin niitä enemmän tarvitseville. Tavaran paljous on omasta mielestäni todella ahdistavaa ja viihdynkin paremmin minimalistisemmassa ympäristössä. Koti on myös helpompi pitää puhtaana, kun nurkissa ei pyöri ylimääräisiä tavararöykkiöitä.

Parilla pehmeälläkin paketilla oli pukki tänä vuonna muistanut. Villasukkien sijaan sain lämpöisiä bambusukkia, joissa oli vielä ekstrana liukuesteet, joten jospa nyt tämä tyttö pysyisi pystyssäkin paremmin! Sain myös tummanpunaiset Adidaksen rakkaustrikoot, joita olin itse aikaisemmin epätoivoisena etsinyt nettikaupoista. Nämä onkin olleet kovassa käytössä jo välipäivistä asti.

Sain myös superkivan DIY-lahjan, pyykkietikkaa nimittäin! Pyykkietikka syntyy väkiviinaetikasta, vedestä ja eteerisestä öljystä ja sitä voi käyttää huuhteluaineen tapaan pyykinpesussa tai vaikka ihan yleispuhdistusaineena. Jään mielenkiinnolla testailemaan tämän ekologisen ja myrkyttömän aineen tehoa!

Lisäksi laitoin joululahjarahoilla tilaukseen BH-cosmeticsilta muutamia meikkituotteita, muun muassa Carli Bybel Eye & Highlighter -paletin! En millään malttaisi odottaa, että tuotteet saapuu jenkkilästä asti. Blogin puolelta löytyy varmasti esittelyä tuosta ihanasta paletista ja muista jutuista mitä tilasin heti kun saan ne käsiini! ♥

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti