perjantai 8. joulukuuta 2017

Mitä joululahjaksi vegaanille?

Tähän aikaan moni pähkäilee taas jokavuotisten joululahjaostosten parissa. Varsinkin, jos lähipiiristä löytyy vegaani, voi lahjan hankkiminen tuntua haastavalta. Me vegaanit kun emme käytä eläimillä testattua tai eläinperäisiä ainesosia sisältävää kosmetiikkaa, villavaatteita tai nahkaa emmekä tietenkään esimerkiksi maitoa sisältävää suklaata. Myös kynttilöiden kanssa saa olla tarkkana, sillä ne voivat sisältää eläinperäistä steariinia tai mehiläisvahaa. Vegaaneille sopivatkin esimerkiksi parafiinista tai soijavahasta valmistetut kynttilät. Innokas neuloja voi puolestaan loihtia sukat pukinkonttiin vaikkapa bambusta tai akryylista. 

Jotta vegaani säästyisi vaivaannuttavilta villasukka- ja maitosuklaapaketeilta, laitan tähän postaukseen jakoon omat vinkkini vegaanisiin joululahjoihin. Tietysti myös vegaanit saavat näistä vinkkejä eläinystävällisten joululahjojen ostoon  :) 

Tyttöystävälle, äidille, siskolle...
Poikaystävälle, isälle, veljelle..Jos ei millään keksi sopivaa joululahjaa, niin hyvä vaihtoehto on myös lahjakortti esimerkiksi Ruohonjuureen, Ekoloon tai Vegekauppaan. Jos puolestaan haluaa antaa tänä vuonna aineettoman lahjan, niin Eläinsuojelukeskus Tuulispää, Animalia ja Oikeutta Eläimille ottavat ilolla vastaan lahjoituksia. Joululahja eläinten hyväksi lämmittää varmasti lahjansaajan sydäntä ♥

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti