Joulu Kahvilat ja ravintolat

Joulumieltä Porvoosta

porvoo jouluna

Kävimme tänään päiväreissulla Porvoossa hakemassa joulumieltä tunnelmallisesta vanhasta kaupungista. Kadut ja pikkuputiikit olivat täyttyneet jouluvaloista ja upeista joulukoristeista sekä melkoisesta ihmisvilinästä. Vanhan kaupungin kiertelyn jälkeen suuntasimme Taidetehtaan perinteisille joulumarkkinoille, joilla viimeistään sai kiinni joulutunnelmasta erilaisia koristeita ja herkkuja hypistellessä.

Tämä joulumarkkinaviikonloppu ei ollut ihan paras ravintolaruokaa ajatellen, sillä joka paikka oli tupaten täynnä ihmisiä. Päädyttiin hetken jonottelun jälkeen Rossoon syömään, koska sieltä sai ainakin varmasti vegaanista syötävää. Tilasin pitsan, jossa oli mm. artisokkaa (♥), aurinkokuivattuatomaattia ja vegaanijuustoa.


Vanhassa kaupungissa oli suloinen suklaakauppa Petri’s Chocolate Room, josta löytyi hyvä valikoima myös käsintehtyjä vegaanisuklaita. Suklaita oli myynnissä sekä yksittäin vitriinissä että kauniissa lahjarasioissa. Suklaakaupan yhteydessä oli myös kahvila, joten otettiin glögiä ja sen kanssa maisteluun pala mansikkavalkosuklaata, mikä oli kyllä ihan taivaallista.


Toivottavasti sielläkin sujuu viikonloppu mukavissa merkeissä, on tämä joulunaika vaan ihanaa! ♥

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti