keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Itsenäisyyspäivän brunssi

Täällä aloitettiin satavuotiaan Suomen juhlistaminen ihanalla brunssilla. Katoin pöytään perinteisiä suomalaisia herkkuja, kuten perunasalaattia, ruisnappeja, joulutorttuja ja glögiä. Ruisnapit saivat täytteeksi kalaa muistuttavaa kylmäsavutofutahnaa ja toiset valkosipulituorejuustoa ja tomaattia. Tein myös rockyroadia jouluversiona, johon tuli piparia, lakuja ja erilaisia hedelmäkarkkeja. Ja mitä olisikaan brunssi ilman lämpimiä kroissantteja, nam! 

Käytiin ostamassa eilen joulukuusi, joten seuraavaksi olisikin vuorossa sen koristelua. Illalla on tarkoitus perinteen mukaan katsella Linnanjuhlia ja myöhemmin ajateltiin mennä vielä ihailemaan ilotulitusta Tähtitorninmäelle. 

Oikein ihanaa ja rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille ♥

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin juuri blogisi, ja heti jäin koukkuun. Oikein inspiroiva ja visuaalisesti kaunis. Kiitos 🌹

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla että tykkäät! Tervetuloa seurailemaan ❤️

      Poista