Kahvilat ja ravintolat

Testissä Taco Bell

taco bell vegaani

Helsinkiin aukesi viikko sitten meksikolaista pikaruokaa tarjoileva Taco Bell. Alkuruuhkien jälkeen käytiin tänään testaamassa kyseinen paikka ja odotukset oli kieltämättä korkealla. Taco Bellissä saa itse valita annokseensa proteiinin (vegaanisia nyhtökaura ja mustapavut), joten oikeastaan kaikki annokset on saatavana vegaanisena kastikkeita vaihtamalla. Tilasin Crunch Wrap Supremen nyhtiksellä ja epävegaanisten kastikkeiden tilalle sai ilman lisämaksua guacamolea ja pico de galloa. Annoksen kylkeen sai valita nachot, ranskikset tai salaatin ja juomista sai hanasta niin paljon kuin jaksoi juoda.

Ruoka oli hyvää ja täyttävää, mutta nyhtiksessä maistui aika hallitsevasti bbq-kastike, mikä ei omasta mielestä oikein natsaa meksikolaiseen ruokaan. Ensi kerralla täytyy kokeilla tacoja ja ottaa niihin mustapapuja nyhtökauran sijaan. Myös nachot ja ranut oli vähän kuivia ilman mitään dippejä, joten ensi kerralla niihin guacamolea ja paljon.

Churrot ilman kastiketta ovat vegaanisia, joten plussaa hyvästä jälkkäristä!

Kokonaisuudessaan Taco Bell ei ihan ylittänyt odotuksia, mutta virkistävää kuitenkin saada Hesen rinnalle joku toinenkin pikaruokapaikka, josta saa nopeasti edullista syötävää. Jonotusaika tosin oli vieläkin yli puoli tuntia, joten hetki täytyy odotella ennen kuin menen uudestaan. Kokonaisuudessaan tämä vaativa vegaani antaa Taco Bellille arvosanaksi 3/5!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti