perjantai 24. marraskuuta 2017

25 vinkkiä joulufiiliksen löytämiseen

Enää tasan kuukausi jouluun, joten sitä uskaltaa vihdoin kunnolla hehkuttaa! Joulu on ehdottomasti suosikkijuhlani, johon kuuluu läheisten seura, hyvä ruoka ja iloinen tunnelma. Tuntuu, että joulu tulee joka vuosi vain nopeammin ja se tietty joulufiilis hukkuu kaiken kiireen ja stressin alle. Kokosin joulukuun päiviä varten bucket list -tyyppisesti 25 vinkkiä, joiden avulla voi helpommin virittäytyä joulutunnelmaan ja nauttia myös pienistä hetkistä ennen vuoden parasta juhlaa. 


Omia lemppareita joulufiiliksen nostattamiseen on joulutorttujen leipominen ja lahjojen paketointi joululaulujen soidessa taustalla! Mistä asioista te löydätte joulutunnelmaa? Tulossa on vielä jouluun liittyviä postauksia mm. vegaaniherkuista ja DIY-lahjoista, joten kaikki jouluhullut pysykäähän kuulolla!

2 kommenttia:

  1. Oi ihana postaus! <3 Pitää kyllä pian leipoa vuoden ekat joulutortut! Mun viime joulun suosikkiruoka oli porkkala, jota pitää kyllä tehdä tänäkin vuonna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit ♥ Oi porkkalaa! Mä oon maistanut sitä muutaman kerran, mutta voisin kans tänä vuonna kokeilla tehdä itsekin! Viime vuonna se savuaromi oli loppu joka paikasta niin täytyykin tänä vuonna olla ajoissa liikkeellä :)

      Poista