Leipominen on yksi suosikki puuhistani, joten erilaisia makeita herkkuja tullaankin näkemään täällä blogin puolella paljon! Tällä kertaa olisi vuorossa keksiresepti kaikille suklaan ystäville. Näissä kahden suklaan kekseissä on mukavasti sattumia ja salaisena ainesosana maapähkinävoita.
Tuplasuklaakeksit, 20kpl (vegaaninen)
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl soodaa
1 dl fariinisokeria
3/4 dl maapähkinävoita
50 g vegaanista margariinia (esim. tummansininen Keiju)
(1 rkl vettä)
1/2 levyä Pandan tummaasuklaata
1 levy iChoc valkosuklaata
Suklaata koristeluun
1. Sekoita fariinisokeri, maapähkinävoi ja margariini sekaisin kulhossa. Lisää joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu sooda.
2. Rouhi suklaat veitsellä pieniksi ja sekoita taikinaan.
3. Lisää tarvittaessa hieman vettä tai jauhoja, jotta saat taikinasta helposti pyöriteltyä palloja.
4. Litistä pallot leivinpaperin päälle keksin muotoisesti.
5. Paista 175 asteessa noin 9 minuuttia.
6. Koristele jäähtyneet keksit sulatetulla suklaalla.
Ei kommentteja