Mietteitä

Tervetuloa Vegan Like Me -vegaaniblogiin!

Ihanaa, että löysit Vegan like me -sivustolleni! Ehkä olet jo vegaani tai kasvissyöjä? Tai muuten vaan halukas lisäämään kasvisten osuutta ruokavaliossa? Kaikki veganismista kiinnostuneet ovat tervetulleita, sillä vegaaniblogini tarkoituksena on välittää hyvää fiilistä ja jakaa kokemuksia ruokavalioon katsomatta! Haluan tarjota tietoa vegaanisesta elämäntavasta ja ennen kaikkea inspiroida parempien valintojen tekemiseen niin eläinten, ympäristön kuin oman terveydenkin kannalta.

vegaaniblogi - vegan like me

Tämä on minunlaiseni blogi, minunlaisestani vegaanista. Olen Minna, 27-vuotias diplomi-insinööri, joka haluaa omilla valinnoillaan tehdä tästä maailmasta paremman paikan asua. Kotini Helsingissä jaan avomieheni sekä kahden chihuahua-tytön kanssa. Rakkaus eläimiä ja luontoa kohtaan sai tekemään elämäni parhaan päätöksen ja vegaanista elämää on nyt takana reilut kolme ja puoli vuotta.

Blogissa esittelen ruokareseptejä, leipomuksia, kosmetiikkalöytöjä, matkailuvinkkejä, kotijuttuja, muotia sekä mitä ikinä keksinkään – kaikki tietysti veganismin näkökulmasta. Rakastan kirppiksiä, brunsseja, joogaa ja kahviloita, joten myös niihin liittyviä postauksia tullaan varmasti näkemään. Myös muutama postaus videon muodossa on jo suunnitteilla!

Jos mielenkiinto heräsi ja haluat jäädä blogiani seurailemaan, niin klikkaa itsesi lukijaksi yläpalkista. Voit seurata blogia myös Facebookissa. Instagramista puolestaan löydät minut nimimerkillä mintsulii.

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

    Jätä kommentti