tiistai 31. lokakuuta 2017

Mallorcan kosmetiikkaostokset

Nyt olisi aika esitellä muutamat Mallorcalta tehdyt kosmetiikkahankinnat. Kauppojen hyllyiltä löytyi  onneksi joitakin vegaanisia tuotteita, vaikka mitään suurta luonnonkosmetiikka/vegaanibuumia ei ollutkaan havaittavissa. Yleisesti hinnat olivat Suomen hintoja hieman edullisemmat, joten kosmetiikkaa lähti mukaan aika halvalla.

Inecto oli itselleni aivan uusi merkki ja iskinkin heti silmäni näihin söpön vaaleanpunaisiin flamingopulloihin. Inectolta ostin testiin miedosti kookokselta tuoksuvan vartalovoiteen, suihkugeelin ja kuorintavoiteen. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja plussaa myös edullisuudesta, sillä nämä maksoivat noin 3-4 euroa kappaleelta. Seuraavaksi täytyy ottaa testiin Inecton shampoo ja hoitoaine, joista olen kuullut paljon hyvää!

Wet n Wild:in meikit ovat eläinkokeettomia ja suuri osa myös vegaanisia, eli niissä ei ole käytetty esimerkiksi karmiinia tai mehiläisvahaa. Nämäkin olivat hyvin edullisia, sillä näillä oli hintaa tuotteesta riippuen 2-5 euroa. Ihastuin heti noihin kimaltaviin glitterluomiväreihin, joita lähti mukaan kaksin kappalein. Uudet siveltimet tulivat myös tarpeeseen, vaikka nuo vaaleanpunaiset harjakset saattoivat myös hieman vaikuttaa ostopäätökseen.. Isompi sivellin soveltuu luomivärin levittämiseen ja pienemmällä onnistuu esimerkiksi peitevärin levittäminen tarkkuutta vaativiin kohtiin.

Wet n Wild:in Photofocus concealer -peiteväri on parin viikon testailun perusteella todella toimiva, eikä oikeastaan häviä yhtään esimerkiksi Urban Decayn vastaavalle, joka on kuitenkin huomattavasti kalliimpi. Paras ostos näistä taisi kuitenkin olla eyeliner, jonka pysyvyys on ihan huippuluokkaa, vaikka se ei vedenkestävä olekaan. Sillä saa myös todella tarkkaa tai vähän paksumpaa jälkeä helposti, eikä se sottaa samalla tavalla kuin jotkut kokeilemani rajauskynät. En voi kuin ihmetellä näiden loistavaa hinta-laatu-suhdetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti