Kauneus Muoti

Kevään suosikkituotteet esittelyssä

smpl kuivashampoo

Viime aikoina on tullut vastaan jos jonkinlaisia ihanuuksia, joista parhaat ajattelin esitellä teille suosikit-postauksen muodossa. Keväästä inspiroituneena erityisesti luonnonkosmetiikka ja esteettisesti viehättävät tuotteet on päässeet tähän mun top neloseen. Pidemmittä höpinöittä mennäänpä katsomaan, mitä kevätsuosikkeja listalta löytyy!

SMPL Refreshing dry shampoo

Oon etsinyt pitkään toimivaa kuivashampoota, joka olisi luonnonkosmetiikkaa ja tuoksuisi mahdollisimman miedolta. Nappasin äidin Jolie boxista tämän SMPL:n purnukan ja nyt oon vihdoin löytänyt nämä kriteerit täyttävän suosikkituotteen! Tässä kuivashampoossa on käytetty pääraaka-aineena maissitärkkelystä ja se sisältää myös hiuspohjaa ravitsevaa risiiniöljyä. Käyttö onnistuu mielestäni parhaiten koputtelemalla purkkia suoraan hiusten tyveen ja tämän jälkeen harjaamalla hiukset huolellisesti. Jos on tottunut suihkutettavaan versioon, voi tämä tuntua aluksi vähän vaivalloiselta, mutta luonnollisen lopputuloksen ja myrkyttömyyden vuoksi näen mielelläni vähän vaivaa.

iDeal of Sweden puhelimenkuoret

Kevään tullessa oon päivittänyt myös puhelimen hempeämpään ulkoasuun. Sain iDeal of Swedeniltä* nämä upeat Floral Romance -kuoret ja oon kyllä niin ihastunut tähän kukkakuosiin! Kuoret tuntuu tosi laadukkailta ja suojaavat puhelinta kolhuilta tällaisen häseltäjän käsissä.  iDealilta löytyy mun mielestä ehdottomasti kauneimmat ja tyylikkäimmät kuoret, mihin oon törmännyt, joten kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa.

Naveen Hydrating Mask

Sain Luoto Lifeltä testiin tehokosteuttavan Naveen Hydrating Maskin. En ollut aikaisemmin käyttänyt aikamoisessa hypessä olevia kankaisia kasvonaamioita, joten innoissani lähdin kokeilemaan kyseistä tuotetta. Tehoaineina naamiossa toimivat hyaluronihappo, fermentoitu retiisi, aloe vera ja kamomilla. Vaikutusajan jälkeen iho tuntui kimmoisalta, kosteutetulta ja kuulaalta, eron siis oikeasti huomasi ja tunsi kasvoilla! Positiivinen yllätys oli myös, että tehoainetta oli pakkauksen pohjalla niin reilusti, että siitä riitti naamion lisäksi myös kaulalle ja käsiin levitettäväksi.  Voin kyllä suositella tätä ylellisen tuntuista naamiota, enkä ihmettele, että tämä on valittu vuoden 2017 parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi.

Ben & Anna ekopakkaus

Tulin niin iloiseksi huomatessani, että käyttämästäni Ben & Annan luonnonkosmetiikkadeodorantista oli ilmestynyt muoviton ekopakkaus. Puikkomallinen dödö on pakattu kokonaan pahviseen putkiloon, joten goodbye vaan muovijäte! Ihanaa kun saa tässäkin muovin määrää vähennettyä, sillä uusi deodorantti täytyy kuitenkin ostaa säännöllisin väliajoin. Muutenkin tämä Ben & Anna on heittämällä kaikista paras alumiiniton ja luonnonmukainen deodorantti ja voin vakuuttaa, että toimii. Ainakin Ruohonjuuresta löytyi jo näitä uusia pakkauksia

Saatat pitää myös näistä

6 Kommenttia

  • Vastaa
    Satu // Satua vai totta
    24/03/2018 at 14:53

    Kuivashamppoot on ihan huippuja! Ennen ajattelin niiden olevan laiskan ihmisen juttuja 😀 Vaan ne ovat tilanteiden PELASTUS!

  • Vastaa
    Karoliina Kazi
    24/03/2018 at 14:53

    Kiitos vinkeistä – pakko päästä kokeilemaan tuota Naven kosteuttavaa naamiota ja Ben & Annan deodorantti on ensimmäinen jonka olen nähnyt pahvipakkauksessa – ihan huikeaa ja tämä menee kyllä tilaukseen.

  • Vastaa
    Marjo
    24/03/2018 at 14:53

    Hyviä vinkkejä! Tuo Ben & Annan luonnonkosmetiikkadeodorantti muovittomassa pakkauksessa on kiinnostava. Vielä juuri muovitonta maaliskuuta ja tätä haluaisin testata kyllä. Täytyy poiketa Ruohonjuuressa. Ihanat tupsukorvakorut!

  • Vastaa
    Minna
    26/03/2018 at 20:14

    Se oli kyllä niin hyvä löytö! Mahtavaa että vietät muovitonta maaliskuuta 🙂 itse en ihan kokonaan ainakaan vielä pysty, mutta pikkuhiljaa siihen suuntaan! 🙂

  • Vastaa
    Minna
    26/03/2018 at 20:16

    Mukava kuulla, molemmat noista on kyllä ihan huipputuotteita! 🙂 Taisin itsekin vähän pomppia onnesta kun näin tuon pahvipakkauksen – pienet ilot 😀

  • Vastaa
    Minna
    26/03/2018 at 20:18

    No sanopa muuta! Sillon kun ei vaan ehdi/jaksa hiuksia pestä niin kuivashampooseen voi luottaa 🙂

Jätä kommentti